GREEN

Još jednom ćemo kupovati odjeću na kile: znamo u koja dva grada se ponovno održava 'Be Thrifty'!

Prilika za odgovoran ljetni shopping!

'Be Thrifty jedan je od najpopularnijih buvljaka u Europi, a nakon nekoliko izdanja u Zagrebu proteklih mjeseci najavili su i novi datum. Zainteresiranost publike i shvaćanje važnosti cirkularne mode iz dana u dan raste, zato očekujemo da će ljetno izdanje ovog buvljaka biti dobro posjećene, a to je još jedan razlog da što prije saznate kako nabaviti svoju ulaznicu. Kao i uvijek, određeni broj ulaznica je besplatan, a u nastavku saznajte gdje i kad se održava novo izdanje popularnog buvljaka.

‘BeThrifty’ koncept ponajviše poznat je po ‘Kilo Sale’ prodaji, a to znači da se odjeća ne plaća po komadu, već se kupuje na težinu. Drugim riječima, kilogram odjeće, neovisno koliko se komada nalazi u vašoj košarici, platit ćete 39 eura. Tijekom prošlih evenata na vješalicama su se mogli pronaći zimski i prijelazni vintage komadi i hrpa brendiranih komada kao što su Ralph Lauren, Nike, Adidas i mnogi drugi. Kako se sada radi o najavi ljetnog eventa, pretpostavljamo da ćemo za cijenu kilograma moći uloviti nešto više komada i tako savjesno obnoviti svoje ljetne kolekcije.

Ovoga puta zagrebačko izdanje eventa ponovno će se događati u Domu sportova i to 10. i 11. lipnja. Posjetitelji mogu rezervirati svoju ulaznicu i termin već sada, a 500 ulaznica je besplatno uz odgovarajuću prijavu na 'Be Thrifty' službenoj stranici. Još jedna novost je da će se 'Kilo Sale' tijekom lipnja održati i u Zadru. Najavljeni datumi za Zadar su 23. i 24. lipanj, a buvljak će se održati u Sportskoj dvorani Višnjik.

Foto: Instagram
Objavljeno: 12.05.2023. u 15:42

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p