GREEN

Kako vam zvuči poklon bon kartica u vrijednosti 100€ koju možete iskoristiti u omiljenom zagrebačkom shopping centru?

Odlična prilika za shopping bez grižnje savjesti

Shoppingiranje za neke od nas može biti pomalo stresno, ali kad znate da ćete svoju kupovinu obaviti u centru koji je ugodan za okoliš kao što je ugodan njegov interijer, vjerujemo da to čini cijelo iskustvo puno boljim. Arena Centar vrijedno radi kako bi ostvario što više malih zelenih akcija koje i nas motiviraju na odgovornije i ‘zelenije’ ponašanje. Nije na odmet ni činjenica da njihovu biorazgradivu poklon bon karticu možete osvojiti i učiniti shopping iskustvo odgovornim i uzbudljivim.

Kako vam zvuči poklon kartica u vrijednosti 100 EUR? Vjerujemo da ne postoji nitko tko bi na ovo pitanje odgovorio loše. Nama zvuči još i bolje kada znamo da je izrađena u potpunosti o biorazgradivog materijala. To je samo mali podsjetnik na sve što Arena Centar poduzima kako bi u svoju praksu uvrstio što više akcija koje su usmjerene na stvaranje boljeg okoliša. Nakon što zaigrate našu nagradnu igru u suradnji s omiljenim zagrebačkim centrom, sjednite ne bicikl i pravac Arena Centar. Tamo ga ostavite na stanici za javne bicikle, a svoju poklon bon karticu zamijenite za punu platnenu shopping vrećicu koja je dostupna svim posjetiteljima centra. Prije nego sretno završite ovaj genijalan shopping, sjetite se ostaviti nešto sjemenki za stalne stanovnike Arena Centra - ptičice koje borave u sigurnoj kućici u sklopu centra.

Za najbolje shopping iskustvo u Arena Centru i da svoju košaricu napunite svime što vam treba, na dar vam dajemo poklon karticu Arena Centra u iznosu od 100 EUR u sklopu našeg velikog FASHION.HR IG giveawaya! Sretno!

Foto: Pexels, Instagram
Objavljeno: 27.04.2023. u 15:56

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p