GREEN

Na Hvaru se nalazi jedan od najljepših glamping kampova u Hrvatskoj!

Za odmor iz snova!

Glamping turizam je unazad nekoliko sezona doživio veliki procvat, a vjerujemo da već znate kako je riječ o nešto luksuznijoj varijanti kampiranja. Ovakav vid smještaja, ali i odmora, idealan je za one koji se ne žele u potpunosti odreći komfora, ali ipak prednost daju prirodnim ljepotama i potpunom miru - što baš svako glamping iskustvo i pruža. Također, možemo se složiti da Hrvatska krije neke od najljepših glamping destinacija, a ovog puta izdvojit ćemo kamp Plage Cache’e.

Plage Cache’e nalazi se u mjestu Vrboska na otoku Hvaru i bez imalo razmišljanja već na prvi pogled natjerat će vas da se u njega zaljubite. Kamp je smješten u šumi, okružen je netaknutom prirodom, a zbog malog broja šatora, pruža apsolutnu prvotnost i mir. Šatori su uređeni u neodoljivom rustikalnom stilu te su se idealno uklopili u sam okoliš, a unutrašnjost je opremljena vlastitom kupaonicom i spavaćim dijelom, dok je kuhinja zajednička te se nalazi u vanjskom prostoru.

Ono što posebno okupira pažnju su predivne drvene terase s na kojima možete uživati u svim ljepotama ove lokacije. Isto tako, u neposrednoj blizini nalazi se i mala plaža s ležaljkama koje pripadaju kampu, a s obzirom na to da ovaj kamp može primiti manji broj ljudi, privatnost je zagarantirana. Kao što smo spomenuli, kuhinja se nalazi izvan šatora te se dijeli s ostalim gostima kampa, no opremljenija je svim potrepštinama, a uživati možete i u roštilju te kasnije jelu s pogledom na more.

Glamping iskustvo je definitivno nešto što vrijedi isprobati jer smo sigurni da ćete se instantno zaljubiti u ovakav vid ljetovanja, stoga ako već niste, svakako rezervirajte svoje mjesto u nekom od Plage Cache’e šatora i iskoristite najbolje od toplih sunčanih dana na bajkovitom Hvaru.

Sve dodatne informacije oko smještaja potražite na službenom IG profilu kampa ili na sljedećem linku!

Foto: booking.com
Objavljeno: 21.07.2022. u 14:41

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p