GREEN

Najljepše minimalističke svijeće koje će se sjajno uklopiti u svaki interijer!

Eko proizvod oduševio nas je na prvu!
U svijetu prepunom stvari, vjerujemo da ručno izrađeni predmeti posjeduju dodatnu vrijednost,  sve dok su izrađeni s dobrom namjerom, osjećajnim rukama, i pod pažljivim pogledom’ - rečenica je kojom nas je na prvu osvojio ovaj prekrasni, eko brend najelegantnijih svijeća koje ste ikada vidjeli, a kojima smo odmah poželjeli ukrasiti svoj interijer!

Svijeće su s vremenom postale nezaobilazni dio svakog uređenog doma, a moramo priznati kako nam se posebno sviđa posljednji trend koji u prvi plan stavlja visoke svijeće, a u isto vrijeme u modu vraća starinske svijećnjake koje danas možete pronaći u različitim, modernim varijantama. Sve navedeno pronaći ćete u ponudi malenog, litvanskog brenda OVO Things koji se može pohvaliti ručnom izradom svijeća od pčelinjeg voska lokalnih farmera. Sve svijeće iz njihove ponude u potpunosti su prirodne i neotrovne te u njima nećete pronaći umjetno dodane boje, okuse ili mirise, što će se posebno svidjeti onima koji posebno brinu o kvaliteti materijala koje unose u svoj dom. 
 
Svijeće OVO Things stvorene su rukama ljudi koji to rade mnogo godina, a sve što koriste jest čisti pčelinji vosak i najjednostavniji mogući alati. Posljedica svega jesu najljepše, tanke, elegantne svijeće s raznobojnim pamučnim fitiljima koje će sjajno izgledati u svakom domu, a koje će sjajno nadopuniti preslatki svijećnjaci koje ćete pronaći na webu. Baš kao i svijeće, i svijećnjaci su izrađeni od potpuno prirodnih materijala kao što su drvo i porculan, a sasvim smo sigurni kako ćete u njihovoj maloj, ali slatkoj ponudi pronaći onaj idealan za vas! Više informacija potražite ovdje!
Foto: Instagram
Objavljeno: 12.02.2023. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p