GREEN

Najljepše nijanse lakova za nokte koje će biti apsolutni hit ovog proljeća!

Boje koje će vas oraspoložiti u trenu!
Iako će mnogi (s pravom) reći kako se još uvijek nalazimo usred zime, već znamo kako se nećemo ni okrenuti, a proljeće će pokucati na vrata! To možda ne znači da je vrijeme da spremite svoje tople zimske jakne, no definitivno je pravo vrijeme da zavirite u prve proljetne trendove koje ćemo nositi mnogo prije no što nam se trenutno čini!

A kada je riječ o bojama lakova za nokte, svakog proljeća možemo primijetiti nove trendove — bilo da je to zahvaljujući bojama koje prevladavaju na modnim pistama ili pak zahvaljujući viralnim trendovima koji svakodnevno nastaju na društvenim mrežama. Za nadolazeću, proljetnu sezonu stilisti predviđaju kako će uglavnom prevladavati nježniji, zagasitiji tonovi, a paleta boja bit će poprilično šarena. Roza će se nuditi u gotovo svakoj nijansi, a bezvremenska, klasična crvena ostaje klasik koji nas prati gotovo svaku sezonu. Ipak, najveći trend ove godine jesu ‘cruelty free’ lakovi, koji se ne testiraju na životinjama, a koji se mogu pohvaliti sigurnim sastojcima - bez životinjskog porijekla
 

Prvi popularni high street brend koji je prigrlio ovaj trend je H&M, koji je u svoju ponudu uvrstio čak 15 trendi nijansi veganskih lakova među kojima ćete pronaći barem jedan po vašem guštu, a potpuni sastav lakova naveden je u opisu samog proizvoda. U nastavku članka izdvojili smo nekoliko naših favorita, a cjelokupnu ponudu istražite na linku!

Dusty pink

Red, Glossy White

Dark red

Light blue, Pastel purple

Foto: Instagram, H&M
Objavljeno: 05.02.2023. u 11:09

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p