GREEN

Najljepši modeli sandala u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled!

100% održive kolekcije koje čuvaju okoliš

Sjećate li se vremena kada je svaki komad odjeće koji se reklamirao kao ''održiv'' izgledao prilično nelaskavo, jeftino i pomalo nenosivo? Srećom, otkako je zeleniji način života postao gotovo obavezan, danas na tržištu postoji niz brendova koji dokazuju potpuno suprotno, a u čije ćete se kreacije zaljubiti na prvi pogled!

Jedan od takvih brendova je i španjolski ''ALOHAS'' koji nas je oduševio svojim prekrasnim kolekcijama proljetnih i ljetnih sandala među kojima smo odmah pronašli i više od nekoliko favorita. Ono što nam se posebno svidjelo jest poslovni model ovog brenda koji se zapravo bavi proizvodnjom - na zahtjev. To znači da rade na određivanju optimalne razine proizvodnje, a sve kako bi zaustavili prekomjernu proizvodnju koja je danas jedan od najvećih prijetnji okolišu na svijetu. Kako i sami kažu, današnja kupnja mnogo je više od kupovine proizvoda, što uključuje zauzimanje stava o vrijednostima tvrtke i podržavanju određenog načina poslovanja, za koji je ALOHAS tim jednoglasno odlučio da mora biti - zelen!

A sudeći po dostupnim kolekcijama, sa sigurnošću možemo reći kako fokus na proizvodnju, materijale i potrošnju nimalo ne utječe na dizajn sandala koje ćete pronaći u njihovim kolekcijama; Od neodoljivih, glamuroznih sandala na vezanje s kockastom petom pa sve do udobnih, casual ''kožnih'' šlapa, u ALOHAS kolekcijama zasigurno ćete pronaći svoje favorite za nadolazeću sezonu. U nastavku članka izdvojili smo neke od naših favorita, a na službenoj stranici potražite potpune kolekcije!

Foto: Instagram
Objavljeno: 14.04.2022. u 10:32

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p