GREEN

Naučite izrađivati genijalne mirisne svijeće uz omiljeni gin i najfinije macaronse!

Od ručno izrađenih svijeća, do radionica kojima ćete se vraćati
Ako ste i vi veliki ljubitelji mirisnih svijeća i koristite svaku priliku kako biste novi miris uvrstili u svoj dom, sigurni smo da ste barem jednom razmišljali o izradi vlastitih svijeća, uz osobni odabir mirisa kojim želite ispuniti vaše omiljene prostorije. A sve navedeno možete naučiti na genijalnim, vođenim radionicama koje se održavaju u Zagrebu i na kojima ćete bez imalo sumnje, sjajno zabaviti!

No, o čemu je točno riječ? Lit Lab je domaći brend mladog bračnog para koji svojim kupcima i posjetiteljima u Zagrebu nude jedinstveno iskustvo izrade mirisnih svijeća od ekološki prihvatljivih voskova, a sve to kroz poseban doživljaj u kojemu se čitav proces izrade odvija točno pred kupcima i prema njihovoj želji, prilikom čega možete birati između više od 50 različitih mirisa. Kupci također biraju staklenke, vrste fitilja i željeni natpis. U njihovoj bogatoj ponudi pronaći ćete klasične kolekcije koje se mijenjaju ovisno o sezoni, a u ponudi imaju i mirisne difuzore, voskove, sprejeve te mirise za aute. Ipak, najveći hit su radionice na kojima se u manjim grupama uz vodstvo i ugodno druženje poslužuju gin i macaronsi, a sve to dok učite izrađivati mirisne svijeće i uživate u svom novom hobiju!


Trenutno su u tijeku prijave za spomenutu radionicu izrade mirisnih svijeća uz gin i macaronse te napredna radionica izrade mirisnih svijeća s efektom šlaga, a sve to uz druženje u manjim grupama kroz kvalitetno interaktivno učenje. Ono što nam se posebno svidjelo jest da se zasebne radionice održavaju i na engleskom jeziku, čime Lit Lab dodatno upotpunjuje sve zanimljiviju turističku ponudu Zagreba. Sve informacija potražite na službenoj stranici. 
Foto: Instagram
Objavljeno: 08.10.2022. u 11:10

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p