GREEN

Neodoljivi komadi nakita koje ćemo ove jeseni obožavati nositi!

Njemački brend održive, ekološke proizvodnje!
Iako slobodno možemo reći kako trenutno živimo u vremenu globalnog osvještavanja, barem kada je riječ o očuvanju okoliša i okretanju ka održivijoj kupovini i održivijem načinu života, činjenica jest da smo posve zaboravili razmišljati o održivosti kada je kupovina “sitnijih” modnih dodataka kao što je nakit. Upravo zato je nastao WALD: Njemački brand nakita održive proizvodnje u čije ćete se moderne komade nakita zaljubiti na prvu!

WALD Berlin osnovali su stilistica i manekenski dvojac Dana Roski i Joyce Binneboese oko 2018. godine, a tvrtka je primarno orijentirana na humanu, ekološku proizvodnju, kao i na pružanje podrške ženama po cijeloj Njemačkoj koje rade u ovom modernom kolektivu i koje čine vitalni dio u proizvodnji svakog pojedinog komada nakita. Također, svo srebro i zlato koje koriste za nakit u potpunosti se može reciklirati, a svi ostaci iz proizvodnje skupljaju se i ponovno koriste u budućoj proizvodnji. Osim toga, pokrenuli su i vlastitu uslugu popravaka za kupce, a sve kako bi osigurali dugotrajnost i održivost ovih prekrasno dizajniranih, modernih komada nakita koji će sjajno upotpuniti baš svaki outfit! 
 
Osim sjajnog dizajna kojim dominira bezvremenska klasika s modernim prizvukom, ali i značajnog angažmana u borbi protiv klimatskih promjena, WALD Berlin se može pohvaliti i spominjanjem u brojnim vrhunskim publikacijama kao što je Vogue US, Who What Wear i Elle, a njihove najljepše komade ogrlica, naušnica i narukvica nose i međunarodne slavne zvijezde kao što su Marion Cotillard i Gigi Hadid. U nastavku članka izdvojili smo neke od naših najljepših komada iz dostupnih WALD kolekcija, a cjelokupni asortiman potražite na službenoj stranici.
Foto: Instagram
Objavljeno: 17.09.2022. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p