GREEN

Nestvarno dobra ponuda: proputujte Španjolsku vlakom za svega 9 €!

Jedan razlog više za posjet ovoj živopisnoj zemlji!

Španjolska je jedna od onih destinacija koja može zadovoljiti svakoga. Bogata kultura, odlična hrana, vizure koje ostavljaju bez daha, specifičan senzibilitet za život čine Španjolsku uvijek poželjnom destinacijom na karti svih zaljubljenika u putovanja. Od ove godine posjet Španjolskoj može postati još uzbudljiviji, jer za jako malo novaca možete proputovati čak nekoliko nezaobilaznih gradova.

Ako govorimo općenito, putovanja vlakom postala su sve poželjnija, što zbog nesvakidašnjeg iskustva i udobnosti putovanja, što zbog ekološke osviještenosti. Tako je jedan francusko-španjolski niskobudžetni prijevoznik vlakova početkom ožujka uveo nekoliko različitih željezničkih ruta u Španjolskoj po suludo niskoj cijeni od svega 9 €. Ragi se o željezničkom operateru Ouigo koji je najavio povoljne cijene putovanja za rute između Madrida, Zaragoze, Tarragone, Valencije i Barcelone.

Prilika koja se ne propušta!

Mnoge europske države imaju odlične mreže brzih vlakova koje su odličan način kretanja jer omogućuju da vidite mnogo toga na relativno lagan i jeftin način. Slična je situacija i u Španjolskoj koja neprestano širi svoju već dobro razgranatu željezničku mrežu, a kad tome pridodamo i niske cijene, imamo jedan razlog više za posjetiti ovu predivnu temperamentnu zemlju. Nova jeftina ponuda putovanja vlakom spomenutog operatera ponajviše se odnosi na razdoblje od srpnja pa do kraja godine, iako se i ver u nekoliko narednih mjeseci mogu pronaći odlične opcije. Stoga, predlažemo da se bacite na planiranje putovanja što prije, jer je ovo jedinstvena prilika da vidite najviše od ove živopisne zemlje, sve detalje možete saznati na poveznici.

Foto: Instagram, Pexels, Unsplash
Objavljeno: 03.04.2023. u 15:06
Tagovi: Europa, putovanja

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p