GREEN

Novi Netflixov 'true crime' film o najvećoj veganskoj prevarantici nešto je što morate pogledati!

„Bad vegan: Fame.Fraud.Fugitives“ nova je true crime opsesija!

Netflix je već dugo vremena većini ljudi najdraža streaming platforma. Čest je slučaj kako se zbog ove platforme ujutro ustajemo neispavani i umorni jer popis zanimljivih filmova i serija koje želimo pogledati je svakim danom sve duži. U posljednje vrijeme svijet je poludio za true crime žanrom: od „The Tinder Swindler“ dokumentarca, pa sve do „Inventing Anna“, snimljena prema liku najveće prevarantice New Yorka, Anee Delvey. No, Netflix ne odustaje od ovog žanra, pa ćemo tako ubrzo moći gledati dokumentarni serijal „Bad vegan: Fame. Fraud. Fugitives“ o prevari najpoznatije veganke New Yorka.

Radnja prati poznatu veganku Sarmu Melngailis, koja je bila vlasnica popularnog Pure Food and Wine restorana i jedna od najpraćenijih promotorica veganstva u New Yorku. Njezin rad podupirale su brojne slavne holivudske zvijezde, među kojima se posebno ističe glumac Owen Wilson. Početkom 2000- ih Sarma Melngailis imala je sve: poznati restoran, vrhunsku karijeru i najslavnije goste New Yorka, no hype nije predugo potrajao. Sve je krenulo u lošem smjeru u trenutku kada je upoznala svoga partnera Shanea Foxa, čije je pravo ime Anthony Strangis koji ju je uvjerio u priču kako njezina psa može učiniti besmrtnim. Vjerovala je kako će joj novi partner pomoći u širenju veganske ideje i samim tim učiniti je još popularnijom.

Cijela priča se na kraju pokazala lažnom, a partneri su optuženi za prevaru tešku dva milijuna kuna i uhićeni dok su u Tennesseeju naručivali Dominos pizzu. Detalje prevare moći ćemo saznati 16. ožujka kada ovaj film izlazi na Netflix, a potrebno je naglasiti kako iza njega stoji Chris Smith, koji je napravio i popularni dokumentarac 'Tiger King'. Ne možemo dočekati saznati sve detalje, a više o ovom napetom dokumentarcu otkrijte u službenom traileru koji smo izdvojili u nastavku!

Foto: IMDb, Youtube
Objavljeno: 21.02.2022. u 13:57
Tagovi: Netflix, film

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p