GREEN

Otkrijte genijalnu aplikaciju koja će vam jednim klikom dati odgovor radi li se o održivom brendu ili greenwashingu

Aplikacija koju se isplati imati nadohvat ruke
Održivost i odgovornost prema okolišu postali su imperativi modne industrije. Kupci su općenito sve svjesniji utjecaja koji njihova odjeća ima na okoliš i sve više biraju brendove vođeni ovim načelima. Ako ste i vi netko tko želi da ima garderobu koja je jednako stylish i održiva, nemojte propustiti Good on you aplikaciju!

Iako je zeleniji pristup nešto što većina brendova sve više ističe u svom poslovanju, nekada je teško biti siguran radi li se o greenwashingu ili ne. U toj nedoumici pomoći će vam baza ocijenjenih brendova na Good on you aplikaciji. Jednostavnom pretragom naziva branda dobit ćete odgovor koliko je odjeća tog proizvođača održiva i etična, prema kategorijama koje se odnose na utjecaj na planet, životinje te uvjete rada zaposlenika.

Ocjenjivanje brendova vrši se prikupljanjem i provjerom podataka o indeksima transparentnosti i održivosti, certifikatima i oznakama te javnim izvješćima proizvođača, a sve je temeljeno na UN-ovim ciljevima održivog razvoja. Informacije koje prikupe analitičari jednostavno su prezentirane korisnicima, a raspon ocjena se kreće od kategorije „We avoid “ do „Great“.Također, Good on you aplikacija će vam omogućiti da istražite i informirate se o svemu vezanom za održivost u modnoj industriji. Na platformi ćete pronaći relevantne članke, preporuke brendova za određeni tip odjeće, informacije o načinu na koji možete bolje birati materijale, posebni segment koji se odnosi na luksuzne brendove i još mnogo toga.

Za informiraniji modni stil i održiviji ormar, aplikaciju jednostavno preuzmite na App Store-u ili Google Play-u.

Foto: Instagram, Unsplash, Pexels
Objavljeno: 09.11.2022. u 12:57
Tagovi: aplikacija

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p