GREEN

Otkrijte predivne privremene tetovaže koje izgledaju baš kao prave!

Tetovaže u koje smo se zaljubili na prvi pogled

Tetovaže su u posljednjih deset godina postale toliko popularne da ih imaju gotovo svi! Ipak, možemo složiti s činjenicom da je sam proces tetoviranja itekako uzbudljivo iskustvo na koje će vas vaša tetovaža podsjećati cijeli život. A upravo je njihova dugovječnost, kao i teškoća uklanjanja, glavni razlog zbog kojeg su mnogi još uvijek skeptični prema tetoviranju uopće. No, na svjetskom tržištu se pojavio brand koji bi to mogao potpuno promijeniti.

Već smo se navikli na to da svijet uspješno stvara rješenje za svaki problem s kojim se suočavamo, a tetovaže nisu nikakva iznimka. Ako se bojite napraviti taj korak i otići na tetovažu kojom već dugo želite ukrasiti svoje tijelo, predlažemo da isprobate privremene tetovaže s potpisom popularnog brenda InkBox, koje su u posljednjih godinu dana potpuno osvojile društvene mreže! Iako mnogi na sam spomen privremenih tetovaža zamišljaju ograničen izbor prilično loših motiva i crteža, InkBox je brend koji će vas potpuno razuvjeriti. Osim što su bezbolne, traju oko 14 dana, lako se uklanjaju i ono najbitnije, dozvoljavaju baš svima da ''isprobaju'' željenu tetovažu prije nego je ovjekovječite pravom tintom.

A zašto je InkBox toliko poseban? InkBox se prvenstveno izdvojio svojim genijalnim, modernim izborom raznih motiva koji su trenutačno i najpopularniji u svijetu tetoviranja, a osim toga, dozvoljavaju vam da sami dizajnirate tetovažu kakvu želite. Na temelju dizajna, dostavljaju željenju tetovažu u obliku nalijepnice. Ono što nam se posebno svidjelo jest činjenica da InkBox koristi prirodne i potpuno održive materijale koji su sigurni za kožu i lako se nanose kod kuće. Ako ste skeptični, detaljne upute o samom postupku pronađite na službenoj stranici i uvjerite se sami u jednostavnost postupka. Valja istaknuti i da su sve InkBox tetovaže potpuno vodootporne i zaista, izgledaju baš kao prave! Više informacija o brandu potražite na službenoj stranici!

Foto: Instagram
Objavljeno: 21.04.2022. u 13:29

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p