GREEN

Otkrijte sjajnu web stranicu koja sama kreira recepte prema sastojcima koje imate u svojoj kuhinji!

Stranica uz koje smanjenje prehrambenog otpada nikada nije bilo jednostavnije!
Ako ste i vi jedni od onih koji, u nedostatku ideja za pripremu ručka, (pre)često otvaraju i zatvaraju svoje hladnjake, i ako vam se uvijek čini kao da imate pregršt sastojaka a ne znate što skuhati, pronašli smo sjajnu web stranicu koja je kao stvorena za vas, a uz koju vaše svakodnevne muke oko pripreme obroka postaju prošlost!

Bez obzira na to nalazi li se u vašem hladnjaku svega nekoliko sastojaka ili je vaša kuhinja prepuna različitih prehrambenih proizvoda, SuperCook nudi recepte za sve navedeno! SuperCook je vjerojatno najpoznatija web stranica (ujedno i aplikacija) za sastavljanje recepata odabirom grupe sastojaka. Ova platforma pomaže vam da bacate znatno manje hrane, a u isto vrijeme jedete fantastične obroke! Samo sučelje web stranice i aplikacija izrazito je jednostavno za korištenje, s glavnom funkcijom pretraživanja koja ažurira prijedloge recepata dok nastavljate upisivati svoje sastojke. Supercook nudi odabir sastojaka iz nekoliko kategorija (kao što su meso, začini, mliječni proizvodi…), a ono što nam se posebno svidjelo jest opcija koja omogućuje sužavanje rezultata odabirom vrste obroka koji želite pripremiti (salate, juhe, složenci…), a možete čak i odrediti vrstu kuhinje te glavni sastojak vašeg sljedećeg obroka!
 
Jednom kada postanete aktivni korisnik SuperCooka, vrlo vjerojatno ćete se pronaći u situaciji u kojoj ne možete pronaći već isprobani, provjeren recept. Upravo zato, savjetujemo da si olakšate stvar spremanjem svojih omiljenih recepata koje ćete potom s lakoćom rekreirati. Više informacija potražite na službenoj stranici!
Foto: Instagram
Objavljeno: 12.11.2022. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p