GREEN

Otkrili smo genijalan brend mirisnih proizvoda s porukama koje će vas nasmijati do suza!

Kolekcije koje smo poželjeli odmah!
Ne znamo za vas, ali naši domovi su u posljednjih nekoliko sezona postali prave male mirisne oaze raznoraznih proizvoda, koji smo mahom zadovoljno kupili iz asortimana domaćih kreativaca čije radove uvijek rado ‘nagradimo’ jednim shoppingom. Ovoga puta u shopping smo produžili do Slovenije, gdje smo otkrili ovaj zaista poseban brend koji će vam u trenutku izmamiti osmijeh na lice!

Riječ je o brendu imena ‘Ošter jezik’, a kako mu i samo ime naslućuje, prepoznatljiv je po svojim šaljivim, ‘oštrim’ porukama koje su nas osvojile na prvu! ’50% Namaste, 50% Od*ebi’, ‘Srcobol’, ‘Kraljica drame’, ‘Mamin zadnji živac’ neki su od naših favorita, a pronaći ćete ih na širokoj paleti njihovih proizvoda koja uključuje mirisne svijeće, magnete, losione za tijelo i sapune. Osim što su načinjeni od prirodnih, visokokvalitetnih materijala, ovi proizvodi savršen su poklon za dragu osobu, bez obzira na to radi li se o muškarcu ili ženi!
 
Ekološka proizvodnja 

Kao što smo već spomenuli, proizvodi su pripravljeni od prirodnih materijala kao što su prirodni vosak, a njihovi losioni za tijelo također su lišeni loših sastojaka poput parabena i sulfata. Sve proizvode možete pogledati i preuzeti u fizičkoj trgovini Žena i pol na Zaloškoj 269 u Ljubljani, a pregledati ih možete i na službenoj stranici!
Foto: Instagram
Objavljeno: 19.03.2023. u 10:45

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p