GREEN

Otkrili smo trgovinu u kojoj možete pronaći hrpu predivnih dizajnerskih 'second hand' vjenčanica!

Haljine u kojima ćete izgledati i osjećati se posebno!

Pronalazak prave vjenčanice jedna je od najvažnijih stvari za sve mladenke. Osim standardnih opcija kao što su iznajmljivanje ili kupnja vjenčanice u fizičkim trgovinama, sve više mladenki se odlučuje za online kupnju vjenčanice. Iako to nije nimalo lak zadatak, online opcije omogućuju pronalazak jedinstvenih i neobičnijih modela!

Populariziranje second hand odjeće ne ostaje samo rezervirano za svakodnevne komade. Ideja da na dan svog vjenčanja nosimo vintage vjenčanicu ili dizajnerski komad sve je učestalija zbog čega već sada postoje odlične platforme na kojima možete nabaviti takve komade. Također, utjecaj mode na okoliš jedan je od faktora koji sve češće uzimamo u obzir kada se odlučujemo za kupnju, a nema razloga da kada je riječ o kupnji vjenčanice razmišljamo drugačije.

Valentino 

Azzaro, Etro

Vjenčanica kao spoj održivosti i luksuza

Second hand vjenčanice ne moraju nužno biti modeli iz 80-ih s ogromnim puf rukavima, već se u takvoj ponudi mogu pronaći čak i dizajnerski komadi. Online shop koji nudi upravo takvu ponudu je The Loop koji mladenkama omogućuje da na održiv način zabljesnu u najboljim modnim komadima. The Loop je londonska stranica za preprodaju luksuzne odjeće za mladenke, a njihov cilj je industriju vjenčanja učiniti održivijom i promicati kružnu modu. U ponudi ovog jedinstvene trgovine mogu se naći klasični bridal brendovi poput Jenny Packham i Ghost, kao i moderni dizajnerski komadi brendova Stand Studio, Khaite, Miu Miu, Alexander McQueen itd. Osim haljina, ovdje možete pronaći i odijela te različite komplete koji će se odlično uklopiti u razne scenarije vjenčanih ceremonija. Cijelu ponudu i više informacija možete pronaći na The Loop web shopu.

Dolce & Gabbana

Manolo Blahnik, Khaite

Alexander McQueen

Objavljeno: 28.02.2023. u 15:13

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p