GREEN

Ova domaća online trgovina ima sjajne vintage komade za ljeto

Vintage selekcija iz koje želimo baš sve

U domaćim second hand i vintage trgovinama može se naletjeti na prave skrivene dragulje, no čak i okorjele zaljubljenice u "preloved" odjeću priznat će vam kako to ponekad i nije lak zadatak. Lov na kvalitetne komade s dizajnerskim potpisom iziskuje mnogo truda, strpljenja i temeljitosti, a Instagram profili iskusnih "vintage huntera" upravo nam zato znatno olakšavaju potragu.

Jedan od domaćih profila iz ove kategorije koji obožavamo pratiti je Pandan, koji se ističe svojom posvećenošću estetici i prezentaciji, ali i komadima sjajnih krojeva izrađenim od vrhunskih materijala. Pandan funkcionira kao Instagram vintage trgovina iza koje stoji Andrea Hržić. Svoje prekrasne komade Andrea nabavlja diljem Europe, najčešće u Belgiji i Italiji, a prodaje ih u malim serijama ("dropovima") koje prethodno najavljuje na Instagramu.

U Pandanovoj se nerijetko mogu naći komadi s potpisom luksuznih modnih kuća poput Muglera ili Isseyja Miyakea, za koje se zainteresirani kupci mogu nadmetati u online aukciji. Također, među pomno odabranim Pandanovim "ulovima" ističu se brojna vješto krojena odijela, kožni kompleti, pletenina, oglavlja, cipele i modni dodaci.

O njihovoj popularnosti svjedoči činjenica da se mnogi od njih rasprodaju u svega nekoliko minuta, a dva Pop Up prodajna eventa koja je Pandan dosad organizirao u Zagrebu izazvala su ogroman interes. Ako ste i sami u potrazi za održivim opcijama po pitanju ljetne garderobe, savjetujemo vam da svakako obratite pozornost na Pandanov profil. Neodoljive mrežaste haljine, pletene torbe i retro kupaći kostimi samo su neki od odličnih komada koji iz tjedna u tjedan obogaćuju njihovu ponudu.

Foto: Instagram
Objavljeno: 01.08.2023. u 09:04

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p