GREEN

Ova šarmantna planinska kuća u dolini Soče mjesto je koje će vas oduševiti na prvi pogled!

Eco-friendly kuća koju morate posjetiti!
Ako sanjate o tome da pobjegnete od užurbane svakodnevice i gradskog života te uronite u prirodu, ovo elegantno planinsko utočište, okruženo šumama i pašnjacima, mjesto je koje će vas oduševiti na prvi pogled. Smještena u blizini Nacionalnog parka Triglav u dolini Soče u Sloveniji, Chalet Astra Montana kuća je idealan izbor za jesenski odmor iz snova koji se odmah pronašao na našoj bucket listi!  

Chalet Astra Montana kuća je u kojoj se u simbiozi susreću moderna arhitektura i funkcionalnost dosljedne uporabe održivih i visokokvalitetnih prirodnih organskih materijala. Nalazi se na 1077 m nadmorske visine i potpuno je okružena netaknutom prirodom s nezaboravnim pogledom s planinskih vrhova na Jadransko more. Eko planinska kuća Chalet Astra Montana nastala je zbog ideje oživljavanja stare pastirske staje u planini Stador. Kuća je ekološki orijentirana i zbog svoje energetske opskrbljenosti jer se nalazi u zoni bez javne instalacije, no bez obzira na to nudi sve čari luksuznog boravka. Vanjski bazen, udoban smještaj u sobama ili apartmanima različitih veličina te nevjerojatan bife s domaćom hranom i vrhunskim specijalitetima koji se svakodnevno poslužuju u restoranu samo su neki od razloga zbog zaista vrijedi posjetiti ovo čarobno mjesto.
Stoga, bilo da ste u potrazi za mjestom na kojem ćete uživati u aktivnim sportovima i planinarenju ili pak tražite mirnu oazu za odmor i opuštanje, ne tražite dalje jer ova slovenska kuća je izbor s kojim ne možete pogriješiti. Više informacija o samom mjestu, kao i detalje o rezervaciji potražite ovdje.
Foto: Instagram
Objavljeno: 01.10.2022. u 23:33

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p