GREEN

Ovaj bajkoviti glamping u srcu Jadrana ima baš sve što vam je potrebno za savršen odmor iz snova!

Mjesto koje će vas oduševiti svojom ljepotom!
Smješten na 30 km južno od Zadra, neodoljivi Biograd na Moru jedan je od onih gradova u kojemu se jednako dobrodošlo osjećaju obitelji s djecom, mladi koji dolaze u potrazi za zabavom, jedriličari, ljubitelji adrenalina i istraživači prirodnih ljepota te kulturne i povijesne baštine. Poznat po brojnim lijepim plažama, ovaj gradić postao je bogatiji i za jednu posebnu, ekološki osviještenu glamping oazu koja se vrlo brzo pronašla na našoj bucket listi i koja će vas bez imalo sumnje oduševiti svojim uređenjem, ali i bogatom ponudom. 

Riječ je o prekrasno uređenom Glamping resortu naziva AURAS koji će vas već na prvu oduševiti svojim pomno dizajniranim drvenim šatorima koji cijelom mjestu daju jedan poseban, topli ugođaj. Iako smješten tik do mora, AURAS svojim gostima nudi prostrani vanjski bazen na otvorenom, a na raspolaganju imate i divnu terasu, vrt, prostor za piknik te prilaz na plažu do koje vam je potrebno svega nekoliko trenutaka. Iako mnogi i dalje glamping oaze povezuju s kampiranjem koje među brojnim putnicima i nije prvi izbor, budite sigurni kako vam u prostorima AURAS glampinga neće baš ništa nedostajati, a baš svaki objekt potpuno je opremljen i može se mjeriti sa sadržajima nekih od vrhunskih hotela koji, za razliku od ovog bajkovitog mjesta, ne omogućuju svojim gostima ovakav spoj prirode i luksuza koji garantiraju odmor za pamćenje!
Važno je istaknuti kako se ovaj Glamping Eco Resort nalazi na udaljenosti od samo 2 kilometra od važnih zanimljivosti kao što su Zavičajni muzej Biograd i marina Kornati koju biste svakako trebali posjetiti ako se pronađete na ovom mjestu, iako postoji velika vjerojatnost kako nećete imati baš nikakvu potrebnu napuštati imanje ovog bajkovitog mjesta. Više detalja o ovom glamping resortu, kao i sve informacije o rezervacijama, potražite na službenoj stranici. 
Foto: Instagram
Objavljeno: 25.09.2022. u 12:33

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p