GREEN

Ovaj luksuzni resort u Srbiji koji neodoljivo podsjeća na egzotične Maldive potpuno će vas oduševiti svojom ljepotom!

Mjesto koje se vrlo brzo pronašlo na samom vrhu naše “bucket” liste!
Ako još uvijek tražite idealnu destinaciju za nešto posebniji godišnji odmor, a uz to ste kao i mnogi domaći turisti ovosezonsko ljetovanje odlučili provesti izvan Lijepe Naše, predlažemo da zavirite u novoizgrađeni luksuzni kompleks u susjednoj Srbiji koji doslovce zove na uživanje, a koji baš nikoga neće ostaviti ravnodušnim!

Riječ je o kompleksu naziva “Srpski car” koji je svoj dom pronašao u Bušinskom polju, na samoj obali Drine, odakle se ujedno pruža i zapanjujući pogled na rijeku i prirodu koja vas okružuje. “Srpski car” svojom egzotičnom kompozicijom i smislom odražava savršen sklad prirode i ljudske potrebe za uživanjem. Ova lokacija prošle je godine postala apsolutni hit među srpskim odmaralištima, a čak i ako ste naletjeli na koju fotografiju na društvenim mrežama, zasigurno ste pomislili kako se ovo mjesto nalazi na nekoj od egzotičnijih destinacija na svijetu. Upravo zato, ovaj prekrasni apartmanski kompleks nerijetko nazivaju “srpskim Maldivima” do kojih možete doći na mnogo jednostavniji i jeftiniji način! Prvo što ćete primijetiti jesu autentični bungalovi i bazeni neobičnog oblika koji su ujedno i glavna karakteristika ovog kompleksa, kao i šank te caffe bar koji se nalaze u samom bazenu, a uz koje je cjelodnevna zabava zagarantirana! 
 
Od četiri luksuzna apartmana, kao uvjerljivo najluksuzniji izdvaja se “Carski apartman”, koji zauzima površinu od ukupno 100 metara kvadratnih. Osim dvije spavaće sobe, u sklopu ovog apartmana se nalaze i dnevna soba, kuhinja, blagovaonica i kupaonica, a da bi ovaj apartman zaista opravdao naziv koji nosi, tu je i knjižnica, koja posjetiteljima nudi uživanje u brojnim interesantnim naslovima. Stoga, ako ove sezone želite ljetovati na nešto drugačiji način, predlažemo da posjetite službenu stranicu “Srpskog cara”, rezervirate željeni termin i uživate u “balkanskim” Maldivima koji će, bez imalo sumnje, ispuniti sva vaša očekivanja!
Foto: Instagram
Objavljeno: 07.07.2022. u 10:44

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p