GREEN

Ovaj preslatki oblak koji potpuno sam zalijeva vašu biljku oduševit će vas na prvu!

Dodatak koji će ljubitelji biljaka obožavati!
Ako ste i vi jedni od velikih obožavatelja različitih vrsta sobnih biljki, sigurni smo kako dobro znate da je nekada zaista izazovno brinuti se o svakoj. No, zahvaljujući brojnim kreativcima koji svakodnevno osmišljavaju nove načine kako našem bilju ništa ne nedostaje, moramo priznati kako nikada nije bilo jednostavnije brinuti se za bilo koju vrstu bilja, pa čak i one najzahtjevnije!

A jedan od takvih izuma koji nas je potpuno oduševio definitivno je ovaj preslatki kišni - oblak. Riječ je o isprintanom 35 predmetu od PLA plastike koji je prvotno ručno izrađen i usavršen na način da vašoj biljci konstantno pruža potrebnu količinu vode, i to u obliku nježne, lagane kiše. Kapljice padaju pojedinačno, prema sredini same biljke, a cjelokupan proces djeluje vizualno privlačno i prilično umirujuće za promatrača. Unutrašnjost oblaka oblikovana je tako da drži 150 ml vode, nakon čega kiša pada otprilike 10 minuta, što znači da ovi oblačići nisu namijenjeni dugotrajnom zalijevanju, već isključivo kako bi vaše svakodnevno zalijevanje bilo što zabavnije! Također, valja istaknuti kako oblak drže 2 prozirne akrilne šipke, kao i da je stvoren isključivo za biljke koje se nalaze u posudama većeg omjera.
 
Izumljeni i proizvedeni u Americi, ovi kišni oblaci dostavljaju se po cijelom svijetu, a vašem prostoru će bez imalo sumnje podariti dodatnu osobnost, kao i veselje vašoj rutini zalijevanja. Cjelokupni asortiman pronađite ovdje!
Foto: Instagram
Objavljeno: 30.09.2022. u 12:42

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p