GREEN

Ove nedjelje u Zagrebu se održava modni buvljak koji ne propuštamo! 

Sjajna prilika za super shopping! 

Moramo priznati kako u posljednje vrijeme, a kada je riječ o shoppingu, najviše volimo popularne buvljake na kojima se po super cijeni mogu uloviti sjajni komadi! Tako jedva čekamo informacije o novim lokacijama i datumima održavanja, a sjajna vijest je da već ovog vikenda možete upotpuniti svoju garderobu odličnim ‘second hand’ ulovima! 

Kao što smo spomenuli, ove nedjelje u Zagrebu se održava buvljak na kojem će dvije poznate domaće influencerice prodavati super komade. Riječ je o Anji Dujaković i Klaudiji Kelemović, odnosno ania_ddd i clo_up. Ove dvije stylish djevojke 15.01. u Amruševoj 8 na 4. katu održavaju  Influencer’s sale u sklopu čije će se ponude moći pronaći elegantni, ali i casual komadi različitog raspona cijena, stoga će baš svatko s lakoćom pronaći nešto za sebe. Obje djevojke njeguju ženstveni stil koji naglašava seksepil i eleganciju, pa možemo očekivati zavodljive haljine, odijela, suknje i sl. Također, vjerujemo da će se u ponudi pronaći i pregršt modnih detalja koji su tu da svaki styling zaokruže na pravi način.

 

Također, sva odjeća koja će se prodavati uglavnom je nošena samo za potrebe snimanja, stoga je riječ o novim komadima koji su sjajna prilika za ulov bez dodatnih plaćanja poštarine. Isto tako, radi se o komadima koji se ne mogu pronaći u uobičajenim high street brendovima koje možemo pronaći na našim prostorima, pa možete biti sigurni da ćete imati jedinstvene kombinacije te odskakati iz mase. 

Stoga, nadolazeću nedjelju rezervirajte za ovaj sjajan događaj, ne zaboravite ponijeti usitnjen novac i vrećice! 

Foto: Instagram
Objavljeno: 12.01.2023. u 13:34

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p