GREEN

Ovog vikenda ponovno se održava omiljeni zagrebački buvljak koji jedva čekamo!

Shopping koji se ne propušta!
Možemo slobodno reći kako je Zagreb u posljednjih nekoliko sezona postao jedna od onih europskih destinacija koje se mogu pohvaliti sjajnim ‘second-hand’ shopping opcijama, a buvljak koji se ovoga vikenda vraća na dobro poznato mjesto - zagrebački Boogaloo prepoznat je kao buvljak koji se može mjeriti sa sajmovima najpopularnijih europskih središta. Riječ je naravno o ‘Ful Kul’ buvljaku, a ove će godine biti veći nego ikada!

Čak i oni koji ne planiraju ništa kupovati, na Ful Kul buvljak dolaze zbog dobro poznate ležerne, opuštene atmosfere, ugodnog druženja i još bolje glazbe za koju će ovoga puta biti zaslužan DJ Tomi Phantasma. No, s obzirom na još bogatiju ponudu buvljaka koji će se ovoga puta održati na terasi kluba, ali i na još dva manja platoa, sasvim smo sigurni kako nitko neće otići kući praznih ruku. U ponudi vas čeka doslovce sve - vintage komadi odjeće, razni moderni modni dodatci, ali i brojne druge jedinstvene zanimljivosti (knjige, ploče, figure, CD-i, DVD-i, kazete…) kakve inače možete uloviti samo u ‘second hand’ shoppingu.

Omiljeni buvljak u najvećem izdanju dosad!

Kao što smo već spomenuli, Ful Kul buvljak ove će sezone biti najveći ikada, a sve zbog svog zanimljivog koncepta koji svaki puta okupi sve veći broj ljudi. Upravo zato, ovaj je buvljak najbolja prilika za ulov unikatnih komada koju su Zagrepčani imali dosad, a možete slobodno donijeti svoje stvari te razmjenjivati omiljene artikle! Buvljak započinje u 10 sati, a najbitnije informacije saželi su i sami organizatori u nastavku: "Dođite na Ful Kul Buvljak koji je više od samog buvljaka - mjesto susreta starih, ali i novih lica veselih prodavačica i prodavača;  prodajte, mijenjajte, kupujte i družite se s ekipom uz kavu, čaj, pivo... u odličnoj i opuštenoj atmosferi", poručili su, a još detalja otkrijte na službenoj stranici.

Foto: Instagram, Unsplash, Pexels
Objavljeno: 01.03.2023. u 11:34

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p