GREEN

Ovog vikenda u Zagrebu se održavaju čak 4 sjajna buvljaka koja ne želite propustiti!


Buvljaci koji garantiraju sjajan shopping!
Možemo slobodno reći da su buvljaci u Zagrebu napokon postali gotovo pa svakodnevna praksa! Nakon mnogobrojnih jesenskih sajmova koji su itekako zainteresirali javnost, zagrebačku scenu očekuje mnoštvo buvljaka i za nadolazeće, zimsko razdoblje. A s obzirom na blagdane pred nama, ovi zimski buvljaci ujedno su i sjajna ideja za shopping jedinstvenih, unikatnih božićnih poklona koji će posebno razveseliti vašeg člana obitelji ili bilo koju dragu osobu.

Tako će Zagrepčani u narednim danima uživati u čak četiri sjajna buvljaka na kojima ćete pronaći doslovce sve; od retro detalja za dom, umjetničkih kreacija, nakita pa sve do bezvremenskih odjevnih komada - sve navedeno pronaći ćete već ovoga vikenda na zagrebačkim adresama. Valja istaknuti i da na svim istaknutim buvljacima možete i sami sudjelovati kao izlagač, stoga, ako vaši ormari kriju mnoštvo odjeće u dobrom stanju koju više ne nosite, iskoristite ovaj vikend i “udomite” vašu odjeću u prave ruke! Detalje o najavljenim buvljacima saznajte u nastavku članka:

Sasvim običan zimski buvljak

U subotu, 3. prosinca, s početkom u 10 sati u najslađem A most unusual gardenu čeka vas širok izbor ženske i muške garderobe! U ponudi će se pronaći i mnoštvo poznatih te vrlo traženih high street brendova, a ako se želite prijaviti kao izlagač i predstaviti svoje komade koje više ne nosite, prijavite se na mail adresu petraduric9@gmail.com!
 
Buvljak by Dronjak

Još jedan buvljak koji je kao stvoren za sve one koji traže unikatne odjevne komade po povoljnim cijenama održat će se u nedjelju, 3. prosinca, s početkom u 11 sati, na adresi Kožarska 19, u caffe baru Melin! Buvljak by Dronjak svojim kupcima priprema odlične komade za ležerne, svakodnevne kombinacije, ali i ponešto za fensi božićne večere i doček Nove godine! Ako želite prisustvovati u ulozi izlagača, prijavite se na mail adresu buvljak.dronjak@gmail.com!
Božićni sajam by ArtiZanat

Prvi božićni sajam kreativnog kolektiva ArtiZanat održat će se u Bustan baru u Varšavskoj, i to 3. i 4. prosinca od 11 do 18 sati. Ovaj jedinstveni sajam sjajna je ideja za kupovinu posebnih, drugačijih božićnih poklona za obitelj i prijatelje jer, kako i sami organizatori kažu, handmade pokloni zaista imaju posebnu toplinu i čar. Na sajmu vas čeka mnoštvo predmeta kao što su nakit, ukrasi, home decor, kozmetika, ilustracije, biljke i biljni proizvodi, modni dodaci, a u najavi ovoga vikenda je i radionica izrade biljnog terarija! Prijaviti se možete slanjem poruke u inbox na službenoj Faceboook stranici.
 
Kreativni buvljak

U nedjelju, 4. prosinca u Feel Good Centru u Novom Zagrebu sve posjetitelje očekuje mnoštvo kreativnih izlagača koji će predstaviti različite artikle; Od odjeće, nakita pa sve do personaliziranih poklona, sigurni smo da ćete na kreativnom buvljaku pronaći barem nekoliko favorita za sebe. A, želite li se prijaviti kao izlagač, javite se na mail adresu puzzleevents.zg@gmail.com i predstavi svoj kreativan svijet na još jednom Kreativnom buvljaku!
Foto: Instagram, Unsplash
Objavljeno: 01.12.2022. u 12:17

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p