GREEN

Plutajući šatori novi su hit u svijetu kampiranja: Ovoga ljeta spavajte na - vodi!

Novi, zabavniji način kampiranja koji će avanturisti obožavati
Ljeto je za mnoge sinonim za period buđenja avanturističkog duha i maksimalnog provođenja vremena u divljini prirode. Upravo zato, kampiranje je već dugo godina popularan način za prepuštanje čarima prirode, prijeko potrebno opuštanje i punjenje baterija te ponovno povezivanje sa svijetom koji nas okružuje. A sada, uz ovaj inovativan zaokret u svijetu kampiranja koje donose plutajući šatori, vaši izleti na otvorenom postat će uzbudljiviji no ikada!

Zamislite da lagano klizite po površini vode, okruženi mirnim krajolicima i prekrasnim pogledima, a sve to dok udobno ležite u vašem plutajućem šatoru. Ovaj genijalan izum potpuno će revolucionarizirati način na koji kampiramo, pružajući potpuno novu perspektivu na doživljaj prirode oko nas. Dakako, ovi šatori namijenjeni su isključivo za mirne vode, pretežito stajaćice, iako ih možete koristiti i na moru, no samo u razdobljima kada je more izrazito mirno. Naime, ovakvi šatori na napuhavanje izrađeni su od izdržljivih materijala koji ih stabilnima, omogućujući vam da ih bezbrižno postavite na jezerima, rijekama ili mirnim morskim vodama. 
 
Gdje nabaviti plutajući šator?

Iako plutajući šatori nisu posve novi dizajn, popularizirao ih je američki brend Float Troy koji u Ohiu već dugo vremena nudi opciju najma ovih genijalnih šatora. No, s vremenom su postali popularni i na brojnim web shopovima, a trenutno ih možete kupiti na nekoliko web lokacija, po prilično paprenoj cijeni od 2000 američkih dolara! Upravo su Float Troy šatori prepoznati kao najkvalitetnija opcija na svjetskom tržištu, a sasvim smo sigurni kako je pitanje vremena kada će postati stalna ponuda i među brojnim hrvatskim, prirodnim oazama! Više informacija o ovim šatorima otkrijte ovdje.
Foto: Instagram
Objavljeno: 07.07.2023. u 11:43

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p