GREEN

Prekrasan glamping u Sloveniji u kojem će vam društvo praviti pitomi jeleni mjesto je koje morate posjetiti barem jednom u životu!

Oaza prirode koja ostavlja bez daha! 
Ako ste se i vi nakon dugog, toplog ljeta zaželjeli kontinentalnih izleta u sjevernije krajeve, ne tražite dalje jer za vas imamo pravu poslasticu koja će vas bez imalo sumnje osvojiti na prvi pogled, a posebice one koji najviše uživaju u miru i tišini, okruženi prirodom i prekrasnim pogledom na velebne slovenske planine!

Riječ je o glampingu simboličnog imena “Dolina mira” koji se nalazi na seoskom imanju Lamperček, u blizini Velenja. Ovo prekrasno obiteljsko imanje svojim gostima nudi zaista pregršt sadržaja, od kojih neki uključuju i šetnju ogromnim imanjem na kojem slobodno šeću pitomi jeleni, obilazak etnološkog muzeja, te bogatu ponudu domaćih specijaliteta koji uključuju razne specijalitete, sireve, sokove i druge delicije nastale upravo na Lamperček imanju. Provedite noć pod bezbrojnim zvijezdama, odmorite se od gradske vreve i uživajte u prirodi uz cvrkut priča i žubor obližnjeg potočića. Na imanju ćete osim jelena pronaći i muflone koje možete nahraniti, a u neposrednoj blizini nalaze se i pješačke staze koje zovu na istraživanje netaknute velenjske prirode. Prošećite stazom patuljastog bisera, posjetite Zmijski dvorac i svakako se zaputite na bajkovito Velenjsko jezero koje će vas oduševiti na prvi pogled!
Glamping kupole u Dolini mira namijenjene su za dvije osobe, a trenutno su na raspolaganju tek dva glamping šatora, stoga savjetujemo da na vrijeme odaberete i rezervirate željeni termin. Svakoga jutra domaćini Lamperčeka pripremit će vam doručak koji će vas dočekati ispred šatora, a ukusan obrok možete i sami pripremiti u vanjskoj kuhinji. Tijekom godine Domačija Lamperček otvorena je svakog petka od 16 do 20 sati, a vikendom od 10 do 20 sati. Također, domaćini zaprimaju i veće grupe koje mogu posjetiti ovo mjesto u bilo koje vrijeme, no uz prethodnu najavu! Više informacija o imanju potražite ovdje
Foto: Instagram
Objavljeno: 03.09.2022. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p