GREEN

Pridružite se jedinstvenoj ženskoj planinarskoj šetnji i u najboljem društvu otkrijte jesenske čari Sjevernog Velebita

Prilika koja se ne propušta
Nakon uspješno održane prvobitne šetnje u rujnu, stigla je nova prilika za sve žene željne druženja, prirode i avanture. Leva & Sandra, planinarke poznatije pod imenom Shamarke&Shamanke pozivaju vas da se pridružite drugoj ženskoj planinarskoj šetnji na Velebitu, zakazanoj za subotu, 21. listopada 2023. godine. 

Ova ženska planinarska šetnja ne predstavlja samo avanturu, već i priliku za osnaživanje, učenje, druženje i smijeh. Bez obzira na vaše planinarsko iskustvo, dobrodošli ste na stazi, a uz pozitivnu energiju ekipe koja vas čeka na stazi, sigurni smo kako ćete u trenu biti spremni za nove izazove i sve čari koje druženja ovakve vrste nude. Planirano je okupljanje na parkiralištu PD Zavižan u 8:00 sati ujutro. Putovanje će započeti vođenjem kroz čuvenu Premužićevu stazu, vodeći vas kroz netaknutu divljinu Velebita. Ukupna dužina puta iznosi oko 15 kilometara, uključujući posjet obnovljenom Rossijevom skloništu, gdje će sudionice imati priliku odmoriti se prije povratka na početnu točku. 
 
Preporučuje se svim sudionicima da ponesu dovoljno hrane i vode, s obzirom na to da nema drugih opcija izvan PD Zavižan. Također, preporučena je obuća s Vibram đonom za sigurno kretanje stazama, a nakon završetka šetnje, dobit ćete kratku anketu putem koje ćete podijeliti svoje dojmove i iskustva. Povratne informacije su od neprocjenjive važnosti za organizaciju budućih događanja, prilagođenih željama i potrebama sudionica, a s obzirom na to da se ovaj jedinstveni događaj pokreće drugi put, sasvim je jasno da su iskustva s prve 'šetnje' bila i više no pozitivna. Sve informacije otkrijte na linku.
Foto: Instagram
Objavljeno: 03.10.2023. u 10:02

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p