GREEN

Pronašli smo najljepše “handmade” lampe koje će podignuti baš svaki interijer!

Domaći brend koji će vas osvojiti na prvu!
Ako ste u potrazi za posebnim, unikatnim komadom kojim ćete unijeti dašak svježine (i boje) u vaš interijer, ne tražite dalje, jer ove genijalne lampe s domaćim potpisom savršen su dodatak koji će sjajno izgledati u baš svakom prostoru. Riječ je o malenom brendu imena Gita Lampshades koji je svoj dom pronašao u Slavonskom Brodu, a koji svoje genijalne lampe svakodnevno isporučuje po cijelom svijetu!

Sam brend nastao je davne 2010. godine kada je vlasnica brenda, nakon neuspješne potrage za lampom, odlučila uzeti stvari u svoje ruke! S obzirom na to da je zaista teško pronaći lampu s drugačijim sjenilom - u živahnim bojama, koja će svakom prostoru ulijevati dozu energije i doprinijeti jedinstvenom ugođaju koji želimo postići, Gordana Ćosić - vlasnica brenda, kupila je klasičnu lampu i rastavila ju na osnovne dijelove. Tako je korak po korak kreirala lampu kakvu je oduvijek htjela, a njezina avantura u nepoznato prerasla je u uspješan posao koji vrtoglavo raste i danas! Trenutno u ponudi Gita Lampshadesa možete pronaći više od 100 različitih modela genijalnih lampi u različitim bojama, uzorcima i dezenima, a sasvim smo sigurni kako ćete u trenutku pronaći i više od nekoliko favorita koje ćete odmah poželjeti uvrstiti u svoju omiljenu prostoriju!

U nastavku članka pronaći ćete neke od naših favorita koji su nas osvojili na prvi pogled, a na službenoj stranici pregledajte sve dostupne modele koje ujedno možete i naručiti. Isto tako, valja napomenuti da, ako već sada znate kakvu lampu točno želite, Gita Lampshades nudi osobni pristup svakom klijentu, a sve kako biste dobili savršenu lampu, stvorenu po vašoj mjeri! Više informacija potražite i na službenom Instagram profilu.Objavljeno: 12.10.2022. u 12:48

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p