GREEN

Pronašli smo najljepše lanene komade koji pristaju baš svima!

Eco friendly komadi!

Trenutno se nalazimo u proljetnom razdoblju godine i vrijeme je da uložimo u nove modne komade. Dolaskom toplijih dana mijenjamo vlastitu garderobu i oblačimo nešto laganiju odjeću. Nastojimo odabrati odjevne predmete u kojima ćemo se ugodno osjećati, a da smo istovremeno i dotjerani. U moru izbora, najviše nam se nameću laneni komadi koji su ove sezone potpuni hit. No, kada pričamo o lanu, kao materijalu, velika je razlika u njegovoj kvaliteti, što naravno ovisi o proizvodnji i samoj cijeni. Svakako preporučujemo eco friendly opciju jer je riječ o komadima koje neće imati većina, a odabirom istih pazimo na okoliš.

Posljednjih par godina svjesnost o zagađenju okoliša se uvelike povećala. Pa nas upozoravaju kako je potrebno mijenjati određene životne navike kako bismo ga zaštitili. Jedna od navika koju je itekako poželjno promijeniti je bespotrebno gomilanje odjeće. U svakom slučaju za vas i okoliš je bolje imati manju količinu odjeće, ali koja je kvalitetna. Danas nas bombardiraju raznim kolekcijama, no kada kupite kvalitetan proizvod od prirodnog materijala, on zaista čini razliku. Pa tako imate kvalitetan i unikatan komad koji možete dugo nositi i kombinirati na sve.

Danas na tržištu postoje manje firme koje rade odjeću isključivo od prirodnih materijala, a ujedno imaju i certifikate o materijalima koje koriste. Lan se kao takav nameće idealnim odabirom jer je riječ o materijalu koji ljeti hladi kožu i u kojem se osjećamo ugodno. Lanene haljine su idealan odabir u toplim danima jer ih možemo kombinirati na sandale i popularne cekere i tako casual kombinaciju učini zanimljivom. Osim toga, lanene košulje su odličan odabir već sada jer ih možemo kombinirati na traperice i blejzer i osjećati se ugodno, a dotjerano.

U nastavku izdvajamo najljepše eco friendly lanene komade iz aktualne ponude. 

  Closed (220 €)

I love linen (120 $)

I love linen (125 $)

I love linen (175 $)

Irma Kohel (156 €)

Irma Kohel (280 €)

Irma Kohel (320 €)

Linen fox (120 $)

Loewe (1, 100 €)

Mezzoroni (120 €)

Foto: Instagram, Irma Kohel, Loewe, Mezzoroni, Linen fox, I love linen, Beaumont
Objavljeno: 13.04.2022. u 13:38
Tagovi: lanena haljina

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p