GREEN

Pronašli smo najljepše šalice za kavu ‘to go’ s domaćim potpisom!

Domaći dizajn koji nas je oduševio na prvu!

Za domaći brend Marinski Heartmades sigurno ste već čuli i znate da se iza njega krije Riječanka Marina Marinski. Marina izrađuje predivne keramičke predmete koji su jedinstveni i unikatni, stoga volite li svoj dom oplemeniti doista drugačijim detaljima, ovu domaću kreativnu adresu valja staviti pod radar!

Marina izradi svakog predmeta pristupa s posebnom ljubavlju i baš svaki detalj načinjen je unikatno i jedinstveno. Uz već postojeće šalice, zdjelice, tanjuriće i slično, ovaj brend u svoju ponudu uveo je i šalice za coffee to go. Dizajn je prepoznatljiv i oslikava estetski kod brenda, a putne šalice su ukrašene su nježnim pastelnim bojama te se može pronaći svjetlija i tamnija varijanta.

Estetične coffee to go šalice koje želimo!

Osim što su vizualno atraktivne, ove šalice su i sjajna održiva opcija ako ste kavopija i svoj nadraži napitak uvijek volite imati pri ruci. Isto tako, možete ih slobodno dati i u refeel kafićima te dodatno podržati održiv način svakodnevnih malih rituala. Naravno, osim kave, u ove šalice možete uliti i čaj ili bilo koji drugi topli napitak.

Stoga, volite li posebne detalje, a ujedno i podržati domaći dizajn, detalje u vezi kupnje šalica potražite na službenom IG profilu ili webshopu brenda!

Foto: Instagram
Objavljeno: 21.03.2023. u 16:20

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p