GREEN

Pronašli smo najljepši vinski glamping s prekrasnim pogledom od kojeg zastaje dah!

Savršena ideja za idiličan jesenski izlet!
Moramo priznati kako je susjedna Slovenija jedna od naših najdražih destinacija, barem kada se radi o idiličnim izletima u prirodu i savršenim glamping lokacijama u kojima bismo mogli provesti čitavu godinu! A jedno takvo mjesto koje se nalazi na našoj bucket listi posebno će se svidjeti ljubiteljima vrhunskih vina, i sasvim smo sigurni kako će ispuniti baš sva vaša očekivanja!

Riječ je o pitoresknoj glamping kući, smještenoj u Marezigi - slovenskoj Istri, nedaleko od Kopra. Ova glamping oaza savršena je za jesensko uživanje u vinu, s nezaobilaznim pogledom na prostrane vinograde domaćina. S imanja se pruža pogled i na Tršćanski zaljev i Kopar, a do samog centra Kopra vas dijeli samo desetak kilometara, unatoč tomu što ćete imati osjećaj kao da se nalazite prilično udaljeni od civilizacije. U sklopu ove moderne glamping kuće gostima je na raspolaganju komforna spavaća soba s kupaonicom i velikom sunčanom terasom s koje se pruže prekrasni pogled na imanje od kojeg doslovno zastaje dah!
 
Centar Mareziga udaljen je svega nekoliko minuta hoda, a okolicu možete istražiti i biciklom. Važno je napomenuti da su u Deželi Refoški dobrodošli i kućni ljubimci pa na odmor možete povesti svog psećeg prijatelja i zajedno s njim uživati u prirodi okolice Kopra. U sklopu kuće na raspolaganju je i vanjska masažna kada koja je idealna za večernje uživanje uz čašu vrhunskog ili pak kuhanog vina. Ono što nam se posebno svidjelo jest mogućnost obilaska čitavog imanja i vinograda s vinskim autobusima koji će vam, uz vođenu turu, otkriti sve zanimljivosti ovoga mjesta! Više o Deželi Refoški potražite na službenoj stranici. 
Foto: Instagram
Objavljeno: 16.10.2022. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p