GREEN

Pronašli smo nekoliko stylish maskica za mobitel koje osim vašeg uređaja, čuvaju i okoliš!

Maskice koje ćete mijenjati bez grižnje savjesti!

Smartphone je postao dio naše svakodnevice, teško da možemo zamisliti slobodno vrijeme ili poslovne zadatke bez njega. Uz mobitel, gotovo svi posežemo za maskicama kako bismo ga zadržali čitavim što duže, a osim što bismo trebali biti odgovorni pri odbacivanju elektroničkog otpada, dodatci poput zaštitnih maski i raznih držača su jednako problematični za okoliš. Ipak, postoji rješenje kako doskočiti ovom problemu!

Kako biste otklonili barem jednu brigu i smanjili loš utjecaj na okoliš, obratite pažnju na sljedeće proizvođače ekoloških i biorazgradivih maski za telefone. Brend Pela izrađuje svoje proizvode od lanenih ljuskica i biljnog polimera, što znači da jednom kad odlučite odbaciti svoju masku jednostavno je odložite u spremnik za kompostiranje. Dizajn je jednako lijep koliko i održiv, ali i garantira zaštitu zaslona. Stoga, ne sumnjamo da će te uspjeti pronaći dizajn za sebe. Također, na njihovim stranicama ćete naći i više informacija o ekološkom i transparentnom poslovanju te jasne ciljeve i efekte prelaska na biorazgradive opcije maski.

Još jedan brend koji u svojoj ponudi ima biorazgradive maske od pšenične slame je Wave. Priča ovog brenda je inspirirana onečišćenjem mora koje su osnivači doživjeli u svom rodnom gradu na sjeveru Engleske te potaknuti time odlučili poduzeti nešto i smanjiti utjecaj plastike na planet. Osim maski za telefone na njihovim stranicama moći ćete pronaći i druge ekološke proizvode poput futrola za slušalice, boca, novčanika.

Nemojte samo štiti svoj telefon, zaštitite i okoliš. Oba brenda je moguće naručiti i iz Hrvatske putem online shopa!

Foto: Instagram
Objavljeno: 13.11.2022. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p