GREEN

Pronašli smo preslatke narukvice sa špagicom koje morate imati!

Moderne narukvice koje spašavaju planet!

Popularnost narukvica sa špagicama ne jenjava već se samo povećava. Svi smo barem jednom u životu posjedovali ovakvu narukvicu, a možda nam je i dokaz upravo na ruci jer se ove narukvice ne skidaju. Mnoštvo je brendova koji su se probili na tržište i nude nam prekrasne narukvice sa špagicama raznih boja i privjesaka, a ako ste obožavatelj ovih slatkih ukrasa na ruci, onda će vas narukvice uz čiju kupnju činite dobro djelo jednostavno oduševiti!

Treecelet je slovenski brend koji proizvodi preslatke ručno rađene narukvice sa špagicama s ciljem sačuvanja planete Zemlje. Privjesak na narukvici je u obliku listića, a dolazi u više prekrasnih boja poput crne, zlatne, srebrne i 'gold rose'. Posebnost ovog brenda leži u tome što se za svaku kupljenu narukvicu posadi jedno stablo na mjestima gdje je to potrebno. Svaka narukvica nosi ime zemlje u kojoj će stablo biti posađeno pa tako prilikom kupnje znate da ste doprinijeli sadnjom stabla u Keniji, Indoneziji ili Amazoniji. Treecelet garantira da vaši novci odlaze upravo na ovu nesebičnu aktivnost, a što potvrđuju i na svom Instagram profilu gdje možete pratiti radnu akciju sadnje stabala i očuvanja planeta.


Ovaj prekrasan brend i neprofitabilnu organizaciju pokrenula su dva brata iz Slovenije, Miha i Jaka Hrovat. Njihov je cilj okupiti ljude kako bi posadili drveće i obnovili staništa divljih životinja diljem svijeta, a putem društvenih mreža podižu svijest o prekomjernom krčenju šuma. Glavna misija Treeceleta je posaditi milijun stabala, a trenutno su ih posadili već oko 400 000.

Na njihovoj web stranici možete uživo pratiti broj posađenih stabala i koliko je još ostalo do ostvarenja cilja. Također, i vi možete biti dio ove sjajne priče kupnjom narukvice, stoga poklonite sebi ili nekom drugome ovaj predivan modni dodatak, a pritom učinite nešto dobro i za naš planet!

Foto: Instagram
Objavljeno: 15.02.2022. u 09:50

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p