GREEN

Rastopit ćete se kad vidite s kim možete dijeliti smještaj u ovoj luksuznoj kući za odmor!

Kuća u srcu Dolomita koja ostavlja bez daha!

Sve više nas oduševljavaju oaze gdje možemo provesti miran, ali ujedno i aktivan odmor. Idealne lokacije za takvu vrstu odmora su definitivno privatne kuće smještene na spektakularnim prirodnim lokacijama. U susjedstvu smo pronašli jednu takvu luksuznu oazu koja nudi baš sve – od aktivnosti, predivne prirode, do smještaja u kojem se možete savršeno opustiti.

U jedinstvenom ambijentu Dolomita smjestila se predivna kuća za odmor – Mi Chalet. Na prvi pogled je vidljivo da se radi o modernom dizajnu koji je izborom materijala savršeno uklopljene u okoliš u kojem se nalazi. Pogledom koji se pruža iz kuće kroz panoramske prozore, dominiraju veličanstveni planinski vrhunci. Dolomiti su poznata destinacija za sve ljubitelje zimskih aktivnosti, a nećete ostati razočarani ni u toplijem dijelu godine jer priroda ovdje je takva da vas jednostavno motivira na pokret.

Izgled objekta inspiriran je okolišem u kojem se nalazi. Ugodan i moderan dizajn izrađen je od lokalnog drva i drugih prirodnih materijala, a čitav objekt zamišljen je kao ekološki prihvatljiva kuća. Mi Chalet je definitivno dokaz da ekološka prihvatljivost može izgledati iznimno luksuzno i elegantno. Da se zaista radi o luksuznom smještaju potvrđuju usluge privatnog kuhara, masera i spa zone. No, još jedan detalj čini Mi Chalet izrazito posebnim smještajem. Ovdje će vam dobrodošlicu poželjeti Coco i Chanel – alpake koje slobodno šeću dvorištem. Ne sumnjamo da ove preslatke životinjice čine svaki boravak u ovoj kući još posebnijim. Ako želite saznati više informacija o ovom jedinstvenom objektu to možete učiniti na službenoj web stranici!

Foto: Instagram
Objavljeno: 16.02.2023. u 15:13

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p