GREEN

Sigurni smo da nikada niste vidjeli neobičnije svijeće koje izgledaju ovako ukusno!

Svijeće koje smo odmah poželjeli uvrstiti u kolekciju!
Jedan od najvažnijih elemenata na koje valja obratiti pozornost prilikom uređenja prostora svakako su detalji, bez kojih u svakom prostoru izostaje ona ugodna toplina i jedinstven ambijent u kojem će se svatko osjećati dobrodošlo. U posljednjih nekoliko godina najpopularnija dekoracija su definitivno svijeće koje danas krase svaki pomno uređeni dom, a koje mogu itekako pomoći u ‘osvježavanju’ životnog prostora.

Tako ćete lijepo dizajnirane svijeće danas pronaći doslovce na svakom koraku, a i dalje su najtraženiji minimalistički, jednostavni oblici koji će se odlično uklopiti u baš svaki stil. No, u potrazi za nešto posebnijim komadima kakve ne viđamo često naletjeli smo na brend iz susjedne Srbije čije su nas kreacije ostavile bez teksta. Riječ je o zaista unikatnim svijećama kakve još niste vidjeli, a koje na prvu izgledaju kao najukusniji deserti koje bi onaj tko ne zna da se radi o svijećama - doslovce pojeo. Od preslatkih svijeća u čaši koje izgledaju kao kakav cheesecake, pa sve do svijeća koje izgledaju kao pravi pravcati limun, u ponudi brenda imena Ketlimons pronaći ćete uvjerljivo najposebnije svijeće u regiji, a najpopularnije su njihove ‘Flower box’ svijeće koje zaista izgledaju kao prava mala remek-djela!

Eco-friendly proizvodi

Ipak, ono što nam se posebno svidjelo kod ovog simpatičnog brenda jesu potpuno prirodni materijali i posve ekološka proizvodnja koja sve njihove proizvode čini još atraktivnijima, a posebice među onima koji sve veću pažnju pridaju brizi za okoliš koji nas okružuje. Ketlimons u planu ima skorašnje širenje na cijelu regiju, pa i na hrvatsko tržište a dotad, sve njihove proizvode pronađite na službenoj Instagram stranici ili na službenom webu na kojemu ujedno možete i naručiti odabrani komad.
Foto: Instagram
Objavljeno: 24.02.2023. u 14:52

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p