GREEN

Stylish torbice koje će savršeno zaokružiti baš svaki outfit!

Održive torbice od biljne kože oduševile su nas na prvu!
Otkako je održiviji način života postao itekako popularan “pokret” u svijetu, industrija kože sve češće je na meti aktivista, ali i drugih dizajnera koji traže ili su već pronašli sjajne alternative tom materijalu čija proizvodnja katastrofalno utječe na naše šume, bioraznolikost i emisiju stakleničkih plinova. Ne treba posebno spominjati i enorman broj životinja koje se godišnje ubija kako bi se osigurala dovoljna količina kože za cijelu industriju, a kada se radi o modi, najviše materijala naručuju brendovi obuće i modnih dodataka, odnosno obožavanih - torbica.

A da kožne torbice mogu i bez kože zadržati svoj prepoznatljiv, kvalitetan izgled, dokazuje prekrasan brend imena Angela Roi koji izrađuje luksuzne veganske torbe od etičkih materijala, po pristupačnoj cijeni. Materijali kojima stvaraju svoje bezvremenske modele klasičnih torbica svih veličina i boja uglavnom su biljni, a posljednja kolekcija načinjena je u potpunosti od kože - kaktusa. Angela Roi brend u svom poslovanju ima jednu misiju, a to je transformacija načina na koji modna industrija razmišlja o etičkim načelima i održivoj odjeći. Vjerujući da osobni stil nikada ne bi trebao postojati na štetu drugih živih bića. Angela Roi želi omogućiti ženama da postignu savršen look koji će beskompromisno odražavati njihovu osobnost, a sudeći po sve većoj popularnosti koju ovaj modni brend uživa, možemo slobodno reći kako su na sjajnom putu ka prijeko potrebnoj revoluciji u svijetu mode!
 
Sve Angela Roi torbice izrađene su ručno, od najfinijih biljnih materijala kao što su spomenuti kaktus, ananas ili pak koža manga. Cijene Angela Roi torbica kreću se do maksimalno 300 dolara, a sve kolekcije možete pronaći na službenoj stranici. U nastavku članka izdvojili smo neke od naših favorita koji su nas oduševili na prvu!
Foto: Instagram
Objavljeno: 27.11.2022. u 09:06

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p