GREEN

Sutra se u Zagrebu održava društvena razmjena odjeće i obuće na kojoj možete nabaviti i pokloniti pregršt sjajnih komada!

Hvalevrijedna akcija koju se isplati podržati!
Sutra se u Zagrebu održava još jedna “Društvena razmjena” koja će se održati u prostoru MO Dubrava-Središte, od 16 do 18 sati. Ovu hvalevrijedni inicijativu pokrenula je Udruga za nezavisnu medijsku kulturu, a riječ je o eventu u kojemu baš svi mogu sudjelovati i koji svima pruža mogućnost da uživaju u osjećaju davanja, ali i pronađu koji poseban komad za sebe!

Razmjenjivat će se odjeća, obuća, modni i školski dodatci i sve ono što više ne nosimo, a očuvano je i čisto te spremno za daljnju uporabu. S obzirom na godišnje doba, fokus je na jesenskoj i zimskoj kolekciji, a razmjenjuje se i dječja odjeća. No, kako točno sudjelovati? Organizatori poručuju da sa sobom ponesete maksimalno 10 komada odjeće ili obuće te dođete u prostor MO Dubrava Središte gdje će organizatori pregledati stvari, razvrstati ih po veličini i spremiti na predviđeno mjesto. Također, dobit ćete broj u visini donesenih stvari i možete krenuti u razmjenu; Izaberete nešto za sebe u onom broju u kojemu ste i donijeli stvari. Maksimum od 10 komada odjeće postavljen je kako ova akcija ne bi otišla u krivom smjeru i kako ne bi doprinijela nepotrebnom nakupljanju otpada.

Razmjene će se ovoga puta održavati na mjesečnoj razini, svake 1. subote u mjesecu, od 16 do 18 h, u prostorima MO Dubrava Središte (Međugorska ulica 55). Više o događaju na linku ili na dragica.matekovic.rubic@gmail.com.
Foto: Unsplash
Objavljeno: 30.09.2022. u 10:35

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p