GREEN

U IKEI se ovog mjeseca održavaju brojne besplatne radionice koje ne želite propustiti!

Prilika koja se ne propušta!
Ako ste i vi jedni od sve brojnijih individualaca koji su odlučili promijeniti svoje životne navike i primijeniti održiviji način života u svoju svakodnevicu, te tako učiniti ogromnu uslugu prirodi koja nas okružuje, tada će vas zasigurno oduševiti “zeleni” program koji je poznati brend namještaja IKEA odlučio ponuditi svojim kupcima, a koji će se održavati tijekom cijelog mjeseca studenog!

Naime, upravo u studenom IKEA obilježava “zeleni mjesec”, a sve kako bi učinili planet zdravijim mjestom za sve buduće generacije jer, kako i sami kažu, svijetu kronično nedostaju učinkovita, organizirana i inovativna rješenja. Upravo zato, sve posjetitelje IKEE očekuju radionice, ali i ponude kojima nastoje svima pomoći da naši životni stilovi postanu još održiviji. Tako vas 26. i 27. studenog u Obiteljskom kutku Švedskog restorana u 10 sati očekuje radionica “Humana Nova”, na kojoj ćete naučiti sve o recikliranju tekstila, ponovnoj upotrebi i stvaranju novih proizvoda koje ćete još dugo koristiti. Mnoštvo zabave očekuje i najmlađe posjetitelje koji će uživati u najzabavnijim, održivim radionicama u Smaland igraonici, a od kojih svakako izdvajamo igru recikliranja, radionicu izrade morskog psa od plastičnih čaša te izradu kućice za ptice od - papirnatih rola! 

Tijekom studenog svi IKEA Family članovi utorkom ostvaruju 10% popusta na sve artikle s odjela Kakvo je takvo je. Također, za svaku kupnju na spomenutom odjelu, IKEA Family članovi na poklon dobivaju tekstilnu torbu koju mogu preuzeti na odjelu Zamjena i povrata, uz predočenje računa. Više informacija o radionicama i akcijama u sklopu zelenog mjeseca saznajte ovdje!


Foto: IKEA
Objavljeno: 08.11.2022. u 12:19

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p