GREEN

U Rijeci se ovog vikenda održava buvljak poznatih influencerica koji garantira sjajan shopping!

Prilika koja se ne propušta!
Ako se ovog sunačnog vikenda nađete na području bajkovitog Kvarnera, predlažemo da ne propustite odličan second-hand shopping koji se po treći put održava u Rijeci. Poznate riječke influencerice za vas su pripremile pregšrt modnih kombinacija i detalja koji garantiraju sjajan shopping, druženje i uživanje u najfinijim koktelima u poznatom riječkom kafiću!
 
Treći Kont-a-porter buvljak s modnim krpicama održat će se 06.05. od 11 do 15 sati na 'Kontu', u sklopu caffe bara Striga. Uz DJ-a i koktele, provedite jutro u shoppingiranju po second hand cijenama. Svoje trendy komade prodavat će poznate riječke influencerice i riječanke sa istančanim modnim stilom. “Nakon 2 uspješna buvljaka koji su posjetile stotine riječanki, proljeće i ljeto želimo dočekati s novim krpicama, ali na ‘eco friendly’ način. Second hand je već dugo trend u svijetu, a vrijeme je da na ovaj način stvorimo dodatni sadržaj u Rijeci, “ poručili su organizatori.

 
Ideja o buvljaku na Kontu stvorila se dok sam na jednom drugom buvljaku razgovarala s Miom (@miakonjuh) koja je predložila da pozovemo Maju, vlasnicu šarmantnog caffe bara Striga te organiziramo same svoj buvljak. Sve tri smo brzo kliknule, lako se dogovorile oko svega i odlučile organizirati prvi buvljak na jesen 2022. Toliko dobre energije i pozitivnog feedbacka smo dobilie da smo odlučile ponavljati buvljak svakih par mjeseci, a cilj nam je dovesti ga na još višu razinu.” - kaže jedna od organizatorica, Slađana Ostić, poznatija kao @slakipalaki na Instagramu. 

Ovaj put će buvljak biti obogaćen i za 2 riječka brenda nakita koji će svoje kreacije ponuditi kupcima, Charisma Creative studio te Hawe Musthave. Za glazbu će biti zadužen DJ ivan Erjavec, a Battersea za piće i koktele po super cijenama. Super način za provesti subotnje jutro s prijateljicama!

Foto: PR
Objavljeno: 04.05.2023. u 12:14

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p