GREEN

U subotu se u Zagrebu održava jedan od najvećih i najboljih urbanih buvljaka koji ne želite propustiti!

Novi Ful Kul Buvljak na platou zagrebačkog Boogaloo Cluba!
Ljubitelji jedinstvenih second hand ulova i sve češćih buvljaka koji su postali nezaobilazni dio svake sezone u Zagrebu, zasigurno već dobro znaju za obožavani Ful Kul buvljak - jedan od najpopularnijih zagrebačkih buvljaka koji na jednom mjestu svakog mjeseca okuplja mnoštvo zanimljivih izlagača, a koji posjetiteljima nude bogati asortiman odjeće, obuće, nakita, ali i umjetnina, knjiga, stripova, ploča… Na našu veliku sreću, već ovu subotu održava se najnovije, najbogatije izdanje Ful Kul buvljaka kojeg ne možemo dočekati, a sve detalje saznajte u nastavku članka!

Ful Kul Buvljak za posjetitelje se otvara u 10:00 sat, a trajat će sve do 17:00 sati, i to na platou zagrebačkog kluba Boogaloo koji je kao stvoren za opušteno druženje i razmjenu “dobara”! Ulaz na buvljak je besplatan, a zbog velikog interesa već sada je proširen na još dva manja platoa na ulazu u sam klub, a što svakako upućuje na činjenicu kako će ovaj buvljak biti jedan od uvjerljivo najvećih do sada! Pored klasičnog buvljaka (odjeća i obuća), na Ful Kul Buvljaku organiziran je poseban prostor namijenjen za prodaju gramofonskih ploča, CD-ova i ostalih nosača zvuka i slike, postera, stripova, instrumenata, knjiga, te ostale glazbene i filmske memorabilije, a zbog kojih Ful Kul Buvljak može slobodno stati uz bok nekim od najvećih europskih buvljaka koje obožavamo posjećivati! Ako pak želite i sami ove subote izlagati na Ful Kul Buvljaku, pošaljite svoju prijavu na e-mail adresu buvljakfulkul@gmail.com na kojoj ćete dobiti sve potrebne informacije!

Stoga, ako još uvijek ne znate kako provesti nadolazeću subotu, svratite na Ful Kul Buvljak i uživajte u druženju, prodaji, zamjeni, obavite sjajan shopping i opustite se u razgovoru u odličnoj, opuštenoj atmosferi! Više informacija saznajte ovdje!

Foto: Unsplash, Pexels
Objavljeno: 02.11.2022. u 10:47

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p