GREEN

U Zagrebu se uskoro održavaju dva buvljaka na kojima možete uloviti super modne komade!

Odličan vid shoppinga koji potiče kreativnost i održivost!

Tema održivosti već je dugi niz godina goruće polje modne, odnosno tekstilne industrije koja je i dalje jedan od najvećih zagađivača okoliša. Tako potaknuti konzumerizmom i težnjom za novim, društvo u kojem živimo naviknuto je na fast fashion brendove i kupnju potaknutu fenomenom trenda, no ipak, čini se da su na vidiku male, ali velike promjene. Naime, već neko vrijeme svjedočimo sve većoj ekspanziji modnih buvljaka na kojima se po povoljnim cijenama prodaju nošeni komadi, a koji po ničemu ne zaostaju za onim novim, dapače, nerijetko su i kvalitetniji. Upravo zato, jako se veselimo novoj jesenskoj sezoni buvljaka, a već sada možete ‘rezervirati’ dva datuma u Zagrebu i napraviti kvalitetan shopping!

Back To School - BAZAAR

U subotu, 3.09. od 11 do 19 sati u Kulturnom centru Mesnička održava se posljednji buvljak na ovoj adresi, a koji će oduševiti sve ljubitelje vintage/retro, ali i moderne trendi odjeće. Naime, nekoliko zaljubljenika u modu i ‘sakupljača’ vintage komada s vama će podijeliti odlične modne komade koji će se s lakoćom uklopiti u svaki stil odijevanja, stoga volite li drugačije stylinge koje ne nose svi, pazite na modnu održivosti i naginjete ka outfitima koji zrače osobnošću, ovo je buvljak koji ne smijete propustiti. Isto tako, osim odjevnih predmeta, posjetitelji će moći kupiti i razno razne druge rukotvorine domaćih umjetnika, ručno rađene predmete i još mnogo toga.

Svi detalji su na sljedećem linku!

Vintage Bazaar

U ambijentu Figa Gardena, 10.09. od 12 do 20 sati održat će se još jedan buvljak koji ne propuštamo. Kao što i samo ime sugerira, riječ je o buvljaku koji nudi unikatne, jedinstvene komade, a neki od izlagača već su dobro poznati vintage sakupljači čiji stil vjerno pratimo. Bez obzira na to volite li vintage stil ili ne, svakako predlažemo da posjetite ovaj buvljak jer katkad se i sami iznenadimo što se sve može pronaći, stoga drugu subotu u rujnu provedite u shoppingu posebnih odjevnih komada s kojima ćete se u tren oka istaknuti u masi.

Svi detalji su na sljedećem linku!

Foto: Instagram, Facebook, PR
Objavljeno: 31.08.2022. u 10:46

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p