GREEN

Uskoro gledamo seriju s impresivnom Hollywoodskom postavom i još zanimljivijom temom!

Što o klimatskim promjenama imaju reći najveća glumačka imena?

Ako ste uživali u filmu Don't Look Up, vjerujemo da će vas zainteresirati nova serija Extrapolations koja je okupila sjajnu glumačku postavu kako bi prikazala život nakon velikih klimatskih promjena. Tema o kojoj se mnogo govori u neki ozbiljnijim kontekstima, našla je svoj put i do popularnih streaming platformi. Zanimljiva radnja i još impresivniji popis glumaca natjerao nas je da istražimo vrijedi li pogledati ovaj novi naslov koji stiže u ožujku.

Extrapolations je antologijska serija u osam različitih epizoda koja govori o društvenim i moralnim utjecajima klimatskih promjena na svakodnevni život ljudi. Cilj serije je isprepletenim intimnim, ljubavnim, obiteljskim i poslovnim pričama istražiti kako izbori koje likovi moraju donijeti na planetu koji prolazi kroz galopirajuće klimatske promjene utječu na njihov život i život svih u njihovoj okolini. Naglasak je na moralnim dilemama koje u ekstremnom okruženju imaju još veću težinu. Iako se scenarij čini distopijski, serija je svakako poticaj na razmišljanje o načinu života koji na ovaj ili onaj način pridonosi promjenama koje doživljavamo u vlastitoj realnosti.

'Crème de la crème' glumačke scene

Ako tema serije nije nešto što vas je na prvi pogled privuklo, glumačka postava će vas bez sumnje zainteresirati. Na ovom projektu okupile su se gotovo sve najveće glumačke zvijezde. Za početak je dovoljno samo spomenuti Meryl Streep, a ako znamo da će joj se na setu pridružiti imena poput Marion Cotillard, Kita Harringtona, Sienne Miller, Tobeyja Maguirea, Davida Schwimmera, Edwarda Nortona,… očekivanja koja imamo od ove serije su zaista velika. Serija Extrapolations bit će dostupna od 17. ožujka na Apple TV+, a do tada pogledajte trailer koji se nalazi u nastavku članka i prosudite sami vrijedi li se zakačiti za ovu uzbudljivu priču.

Foto: Instagram, YouTube, IMDB
Objavljeno: 26.02.2023. u 17:38
Tagovi: serija

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p