GREEN

Voćna kušaona: U Zagrebu već sutra možete kušati egzotične voćne delicije i doživjeti okuse koje još niste imali prilike probati!

Najslađi gost umjetničkog sajma u LAUBI -  Nesvrstani
Art Fair NESVRSTANI najvažniji je događaj na kalendaru tržišta suvremene umjetnosti, i to ne samo u Hrvatskoj, već i u široj regiji. Pomno probrani umjetnici izlagači i internacionalni karakter garantiraju kvalitetu radova predstavljenih na sajmu, a festivalska atmosfera i zanimljivi popratni sadržaj iz godine u godinu privlače sve veći broj posjetitelja.

Svečano otvorenje sajma predviđeno je za sutra, 01.06.2023 u 20:00 sati, uz sjajnu atmosferu i festivalski duh sajma te vrhunske izvođače kao što su Kensington Lima i The Siids. Sajam traje četiri dana, a kroz sva četiri dana posjetitelji će moći doživjeti trope kao nikad prije, i to sve zahvaljujući Soccnjaku - voćnoj kušaonici koji će u Laubu unijeti malo tropskih boja i sve prisutne oduševiti svojom egzotičnom ponudom. Od rambutana, carambole, passion fruita, dragon fruita, papaje i manga na štapiću, sigurni smo kako će Soccnjak svojom odličnom ponudom privući veliki broj posjetitelja - ljubitelja umjetnosti, ali i one koji već dugo priželjkuju ‘voćni event’ u našem gradu.
 
Art Fair NESVRSTANI

Podržite ovu sjajnu umjetničku inicijativu koja potiče cirkulaciju umjetničke scene, osvjetljuje suvremenu likovnu praksu, ali i trendove tržišta koji moraju biti često viđena praksa na sve bogatijoj zagrebačkoj sceni. Stoga, dođite na ovaj jedinstveni susret ljubitelja umjetnosti, neovisnih umjetnika, kolekcionara, i šire publike te uživajte u opuštenom druženju uz najukusniju voćnu rapsodiju koja po prvi puta stiže u naš grad! Sve informacije o događaju otkrijte ovdje.
Foto: Instagram
Objavljeno: 31.05.2023. u 09:31

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p