GREEN

Zaboravljate zalijevati svoje biljke? Onda su ove vaze kao stvorene za vas!

Eco-friendly pametne vaze koje morate imati

Ako ste jedni od onih koji uživaju u domu okruženom zelenilom, no imate problema s vlastitom disciplinom kada se radi o brizi i njezi vaših zelenih prijatelja, tada su ove pametne vaze kao stvorene za vas! Uz Wet Pot Systems vaše biljke će izgledati elegantno, i to ne samo zbog neodoljvog dizajna samih vaza, već i zbog njihovih pametnih karakteristika koje najavljuju neke nove trendove u sve bogatijem svijetu biljaka!

Na koji način ove vaze zapravo funkcioniraju? Wet Pot radikalno pojednostavljuje njegu vaših sobnih biljaka svojom jednostavnom i genijalnom funkcijom pomoću koje stvara prirodno i povoljno okruženje za uzgoj. Najvažnija stvar zbog koje cijeli sustav funkcionira jest održivost; Sve Wet Pot vaze napravljene su od 100% prirodnih sastojaka koji ne sadrže kemikalije i koji dozvoljavaju da sama biljka u suradnji s ostalim živućim čimbenicima stvara tzv. kapilarnu privlačnost odnosno sustav za uravnoteženu i izbalansiranu opskrbu vlagom koju diktira sama biljka. Sustav se temelji na jednostavnim prirodnim zakonima i zasigurno je najbolji način kako biste bili sigurni da vašu omiljenu biljku niste previše ili premalo počastili vodom. Pomoću ''spremnika'' vode unutar same vaze koji je konstantno dostupan biljci, ona sama uzima i ''pije'' točno onoliko koliko joj je potrebno.


Wet Pot vaze idealne su i za velike znalce koji su u svoj asortiman uvrstili neke od najzahtjevnijih biljaka, a koje će vam vidno biti zahvalne na vašoj pomno odabranoj vazi. Više informacija o ovim pametnim vazama potražite na službenoj stranici.
Foto: Instagram
Objavljeno: 18.04.2022. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p