GREEN

Zašto su preslatki komadi namještaja od kartona dobra ideja?

Brend koji će vas oduševiti svojim jednostavnim, eco-friendly konceptom!
Otkako se u posljednjih nekoliko godina održivost nametnula kao jedan od najbitnijih faktora koji kupci sve češće uzimaju u obzir prilikom kupovine, na tržištu niče sve više sjajnih brendova koji ne prestaju oduševljavati svojim ekološkim inovacijama. A jedan od takvih brendova svakako je i ROOM IN A BOX, njemački proizvođač prekrasno dizajniranih komada namještaja koji su u potpunosti načinjeni od - kartona!

Pokrenut 2013. godine, ROOM IN A BOX je od samog početka fokusiran na proizvodnju izrazito kvalitetnih komada namještaja koji će oduševiti korisnike, kako svojom funkcijom, tako i modernim dizajnom, održivošću i na koncu - cijenom. U dizajnu namještaja oslanjaju se na modularne metode gradnje koje kupcima omogućuju iznimno visoku fleksibilnost korištenja i potiču kreativnost. Osmišljeni su tako da se sastoje od što manje komponenti koji stvaraju sjajne dizajnerske proizvode i koje je moguće lako zamijeniti te tako omogućiti modifikaciju namještaja. Uvjerljivo najpopularniji komad iz njihove kolekcije jest krevet koji je ujedno i najprodavaniji artikal u trgovini, a koji kupci doslovce obožavaju. Jednostavan za postavljanje, lagan i nevjerojatno izdržljiv, krevet će vas oduševiti svojom sofisticiranom jednostavnošću, kao i činjenicom da može podnijeti težinu i do nevjerojatnih 1000 kilograma!
 
Ipak, ono najbolje dolazi na kraju: Svaki komad iz ROOM IN A BOX kolekcija se na kraju svog životnog ciklusa ponovno vraća u ciklus sirovina što znači da se baš svaki proizvod u potpunosti reciklira. No, ako se s namještajem dobro postupa, garantiraju da će ovaj kartonski krevet trajati i do 10 godina. A ako se bilo koja komponenta rano ošteti, može se lako zamijeniti bez potrebe za odlaganjem cijelog komada namještaja. Više informacija potražite na službenoj stranici. 
Foto: Instagram
Objavljeno: 04.10.2022. u 11:15

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p