GREEN

Zavirite u bubble kućice koje su kao stvorene za savršeni odmor!

Predivne kućice koje vrijedi posjetiti!

Prema vremenskoj prognozi vrlo brzo se bliži proljeće. Vrijeme u kojem se priroda budi, sve postaje zeleno i zapravo idealno vrijeme za uživanje na zraku, bilo u vidu fizičke aktivnosti ili izleta. Nakon napornog radnog tjedna koji se vrlo česte svede na prekomjerno 'buljenje u ekran', gotovo svi smo postali svjesni koliko nam dobro dođe provesti barem vikend u prirodi. Takvi izleti nas napune energijom i daju veći smisao našem odmoru, a osim toga vrijeme provedeno na zraku utječe na naše fizičko i mentalno zdravlje i utječe na nas kako bismo lakše mogli izdržati naporni radni tjedan.

Kada govorimo o izletima u prirodu, posljednje vrijeme su potpuni hype doživjele kućice na stablu i glamping. Glamping je idealan odabir ako smo ljubitelji prirode, ali nismo dovoljno hrabri za noćenje u običnim šatorima, nego želimo biti u lijepom smještaju. Riječ dolazi od spoja 'glamuroznog' i 'kampiranja' jer je zapravo riječ o luksuznijem boravku u prirodi. Zbog svih benefita koje takav smještaj nudi, pored boravka u prirodi na ugodnom mjestu, koje je opremljeno apsolutno svim, je ovaj tip smještaja odličan odabir.

U moru izbora izdvajamo Bubble Glamping u Italiji. Ovaj resort bubble kućica nalazi se u Italiji u području oko jezera Bolsena, što je u središnjem dijelu Italije. Ove savršene bubble kućice su zaista posebne jer imaju apsolutno sve, a ujedno ova vrsta smještaja spada pod održivi turizam jer ima nizak utjecaj na okoliš, štoviše u objektima se primjenjuju principi zelene arhitekture. Bubble glamping ima u ponudi i jacuzzi kade, pa osim šetnje i uživanja u prirodi, možete se kupati i sunčati. Preko dana možete uživati u prozirnoj kućici i pogledu na okoliš, dok navečer možete povući bijele zastore i opuštati se u intimi ovog bubble mjesta.

 

Foto: Instagram
Objavljeno: 05.03.2022. u 00:00
Tagovi: putovanja

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p