GREEN

Znamo gdje možete kupiti neodoljive komade nakita iz serije ‘Emily in Paris’ po sjajnoj cijeni!

Prekrasni komadi koje smo poželjeli odmah!
Ako ste uočili nakit koji nose Lily Collins i Ashley Park poznate kao Emily i Mindy iz serije ‘Emily in Paris’ i zapitali se odakle su, ne tražite dalje, jer upravo smo saznali o kojem je brendu riječ; Od naušnica, ogrlica do prstenja, sve ove komade koje smo gledali tijekom druge i treće sezone sada možete i sami nabaviti!

Riječ je o britanskom brendu imena ‘Ottoman Hands’ koji je već ‘ukrašavao’ likove iz poznatih serija ‘Sex Education’ i ‘House of Dragons’. No, nijedna serija nije privukla pozornost svom modnom izričaju kao što je to učinila Emily, stoga nas nimalo ne čudi da gotovo svaki detalj koji Emily prošeće Parizom postane predmet žudnje mnogih. ‘Ottoman Hands ručno je izrađen nakit, inspiriran starinskim, vintage komadima u koje vješto ukomponiraju suvremeni prizvuk, pa su svi komadi nakita iz njihove kolekcije prikladni za svakodnevne kombinacije. Takođrer, svi komadi iz kolekcije izrađeni su od recikliranih metala, a ono što nas je dodatno osvojilo jest održiva proizvodnja koju ovaj brend provodi već godinama, baš kao i nevjerojatno povoljne cijene koje, moramo priznati, zaista nismo očekivali!
 
Modeli koji su nam odmah zapeli za oko uključuju naušnice koje su nosile Emily i Mindy, a to su redom naušnice Aristea Pearl i Gold Bead Hoop čija je cijena £60. Tu su i Jale Antique Gold Hoop naušnice od £28 koje ćete prepoznati odmah, baš kao i Tesoro ručno kovane naušnice s lančićima, koje stoje £40. U međuvremenu, lik Ashley Park, Mindy, nosi dva para naušnica, uključujući Myia Gold Coin Front Hoop naušnice, čija je cijena £49 i Aegina Gold Pull Through Hoop naušnice za £45, a nosi komade iz drugih asortimana, uključujući prekrasnu Myrine Chain ogrlicu i Horai Textured Stacking prsten. Cjelokupni asortiman pogledajte ovdje!

£150

 £40

 £60

 £28

 £45

£49

Objavljeno: 21.01.2023. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p