GREEN

Znamo gdje možete uloviti odlične komade iz ormara domaćih influencera!

Izvrsna online adresa za povoljan shopping!
Second hand kupovina doživljava ogromnu popularnost u posljednje vrijeme. Osim raznih buvljaka i second hand trgovina, na vlak održivijeg pristupa modi uskočili su i domaći influenceri. Dio svoje garderobe ustupili su za prodaju na online trgovini Influencer Closet gdje možete pronaći outfit od glave do pete!

Dakle, Influencer Closet je online trgovina koja za sada u ponudi ima odjeću nekoliko poznatih domaćih imena. Ovom projektu s dijelom svoje garderobe priključili su se Pamela Badžek, Iris Cekuš, Lana Pavić, Ivana Mišković i dr. Kako ni potencijalni muški kupci ne bi bili zakinuti, na ovoj stranici mogu se kupiti i komadi iz ormara Pedra Soltza. Shop ima i pripadajući Instagram profil gdje možete vidjeti dio asortimana koji se sastoji od tristotinjak komada. Kako bi ponuda bila što preglednija komadi su organizirani prema influencerima, sezoni te su dodatci i cipele posebno izdvojeni. Općenito u kolekcijama se mogu naći high i low komadi od omiljenih high street brendova pa sve do dizajnerskih komada po značajno nižim cijenama.

Vjerujemo da će novi komadi i dalje pristizati, a nadamo se da će se još poznatih imena uključiti u ovaj projekt. Priroda posla osoba čiji posao ovisi o imidžu na društvenim mrežama je takva da dobivaju ili kupuju veliku količinu odjeće, a kako bi se umanjile loše posljedice takve prakse, najbolje što se može učiniti je odjeću ponovno vratiti u upotrebu. Čitavu ponudu Influencer Closet možete pogledati na linku!

Foto: Instagram
Objavljeno: 04.02.2023. u 16:29
Tagovi: second hand

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p