KOLUMNE

Gdje možete kupiti odličnu torbu s hrvatskim potpisom?

Style File by Ana Bacinger

U moru brendova koji nas na dnevnoj bazi obasipaju novim modelima torbi, danas vam donosimo selekciju onih koji se odlikuju kvalitetom te nude unikatne i nadasve posebne modele  čije se cijene kreću do 1000 kuna!

„Pozdrav Ana! Vjerujem da ti znaš tko od naših dizajnera nudi najbolje modele posebnih torbi koje su idealne za dnevne i večernje kombinacije. Znam da na Facebooku ima puno kreativaca koji nude simpatične modele torbica, no molim te da mi izdvojiš nekoliko brendova koji imaju posebne torbe izrađene od kvalitetnih materijala. Za torbu planiram izdvojiti do 1000 kuna. Hvala unaprijed! Lea"

Draga Lea,

zapravo većina hrvatskih kreativaca radi s kvalitetnim materijalima i nudi zbilja zanimljive modele, ali danas ću navesti moje favorite.  Herman Design torbe koje potpisuje dizajnerica Kornelija Herman idealne su za dnevne, ali i večernje prilike. U ponudi je nekoliko modela, no sama možeš izabrati takozvani „poklopac" na kojem može biti print tebi dragog umjetnika ili neki zanimljiv citat. Nohaa torbe također su veliki hit u Hrvatskoj jer djevojke koje stoje iza brenda jako dobro znaju što fashionistice žele. Ponuda je odlična, raspon boja impresivan, a izrada jako kvalitetna. Tu je naravno i Mary Bo Bags brend s izuzetno prihvatljivim cijenama i odličnom kvalitetom!Kad su pismo torbe u pitanju savjetujem ti Mura Pehnec i Mucca modele jer su izrađeni od prave kože. Ako tražiš torbu koja je stvorena za privlačenje pogleda svakako pogledaj CLR modele koji se nude u ponudi Iggy concept storea!


Ukoliko ste u nedoumici oko nekog komada koji vam već dulje vrijeme leži u ormaru ili jednostavno trebate stilistički savjet, pošaljite nam mail s naznakom "Style File by Ana Bacinger" na: redakcija@fashion.hr.

 

Ana Bacinger

photo: PR

Objavljeno: 26.09.2013. u 10:06

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p