KOLUMNE

Gdje pronaći dobre bijele cipele za svaki dan?

Style File by Ana Bacinger

Još jedan veliki ljetni trend nastavlja se i ove jeseni. Riječ je o bijeloj obući koja je doživjela svoj vrhunac ove tople sezone, no sudeći po ponudi dućana i on line shopova, trend se nastavlja i u jesen 2013. godine! Gdje pronaći najbolje i najkvalitetnije modele? Donosimo u nastavku!

"Pozdrav Ana! Primijetila sam da se i ove hladne sezone jako nose bijele cipele pa me zanima gdje pronaći dobar i zanimljiv model do 1000 kuna. Zapravo sam jako razočarana što prošle godine nisam nabavila bijele Dr. Martens cipele koje su imali u ponudi Shoe Be Do dućana pa tražim nešto slično. Molim te za pomoć! Hvala, Vesna!"

Draga Vesna,

žao mi je što se nisi ranije javila jer je Zara na svom velikom ljetnom sniženju imala odlične bijele cipele podebljanog đona od prave kože za samo sto kuna. No, za tebe sam pronašla nekoliko super modela na raznim web shopovima koji dostavljaju u Hrvatsku, za koje moraš izdvojiti od nekih 300 kuna do 1000 kuna. Asos ima odlične modele koji su vidljivo inspirirani Dr. Martens modelom koji ne možeš prežaliti, a cijene im se kreću od 250 do 500 kuna. Jeffrey Campbell ponuda na Solestruck i Nastygal stranicama je također dobra, no za njih moraš izdvojiti oko 1000 kuna pa dobro provjeri koji broj nosiš. Na Shoe Be Do web shopu postoje bijele Dr. Martens čizme te ako te zanima visoki model, svakako pogledaj i taj primjerak.

 

Ukoliko ste u nedoumici oko nekog komada koji vam već dulje vrijeme leži u ormaru ili jednostavno trebate stilistički savjet, pošaljite nam mail s naznakom "Style File by Ana Bacinger" na: redakcija@fashion.hr.


Ana Bacinger

photos: asos, nastygal, solestruck, zara, shoe be do

 

Objavljeno: 19.09.2013. u 11:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p