KOLUMNE

Gdje pronaći idealnu parka jaknu?

Style File by Ana Bacinger

Ako želite investirati u model jesenske jakne koju ćete nositi godinama i koja jednostavno funkcionira u svim prilikama, savjetujemo vam da nabavite parku koja važi za jedan od klasika ženskog ormara. Za našu čitateljicu Melitu danas smo izdvojili nekoliko najboljih modela čija cijena ne prelazi 500kn.

"Pozdrav Ana! Iako su u modi već godinama, ja još uvijek neuspješno tražim parku. Molim te pomozi i daj mi nekoliko prijedloga do 500 kuna iz ponude naših dućana i on line shopova koji imaju besplatnu dostavu. Želim maslinasti model koji se može nositi uz sve kombinacije.

Hvala ti puno, Melita."

Draga Melita,

maslinasta parka jedan je od klasika svakog ženskog ormara koji se lako može kombinirati za dnevne i večernje prigode. U ponudi high street brandova pronašla sam nekoliko odličnih modela čije se cijene kreću do 500 kuna i svaki od njih možeš nositi u više prigoda.

H&M

Ukoliko ste u nedoumici oko nekog komada koji vam već dulje vrijeme leži u ormaru ili jednostavno trebate stilistički savjet, pošaljite nam mail s naznakom "Style File by Ana Bacinger" na: redakcija@fashion.hr.


Ana Bacinger

Photo: Zara, ASOS, H&M

 

Objavljeno: 12.09.2013. u 10:17

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p